Sulevi Toivo Kattokeskuksen uudeksi Toimitusjohtajaksi

Kattokeskuksen hallitus on nimittänyt Kattokeskuksen uudeksi Toimitusjohtajaksi 19.5.2020 alkaen Sulevi Toivon.

Sulevi Toivo aloittaa Toimitusjohtajan tehtävässään välittömästi. Sulevi on toiminut viimeisen vuoden Kattokeskuksen Henkilöstö- ja kehitysjohtajana. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hänellä on vahva kokemus myynnistä sekä myynnin ja hallinnon erilaisista kehitys- ja johtotehtävistä.

”Kattokeskus on todella hieno ja mielenkiintoinen yritys sekä loistava työpaikka. Kattokeskus on kehittynyt viime vuosina paljon ja yhtiössä sekä alalla on tulevaisuudessakin erittäin hyvät kehitysnäkymät. Pyrimme olemaan tulevaisuudessa entistäkin vahvempi kattoremonttialan yritys, jossa henkilöstö viihtyy, tehdään kannattavaa kasvua ja jonka asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Suurella innolla lähden yhdessä Kattokeskuksen henkilöstön kanssa kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin”, Sulevi kommentoi uutta työtehtäväänsä.

Lisätietoja:
Henry Riihimäki
HPJ
0400 630 939

Sulevi Toivo
Toimitusjohtaja
050 469 8890

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Teemme kattoremontteja ja kattohuoltotöitä Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli yli 25 miljoonaa euroa ja palveluksessamme toimii 170 rakennusalan rautaista ammattilaista.

Otamme koronaviruksen huomioon toiminnassamme

Kartoitus

Noudatamme suositeltuja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen taltuttamiseksi. Asiakkaidemme palvelemista varten olemme ottaneet käyttöön helppokäyttöiset videopuhelut tarjouksien ja kuntoraporttien läpikäymisessä.

Tiedämme, että koronavirus tuo mukanaan taloudellisia vaikutuksia. Tästä johtuen tarjoamme nyt 6 kk korotonta ja kulutonta eräpäivänsiirtoa uusiin rahoitussopimuksiin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Jatkamme ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä varmistaaksemme sen, että voimme toimia suomalaisten kattojen hyväksi.

Lisätietoja saat täältä tai  p. 010 2290 190, [email protected]

Kattoremontti Kattokeskus

Voimakkaasti kasvava Kattokeskus laajenee Jyväskylään keväällä 2019

Kattoremonttialan kasvuyritys Kattokeskus aloittaa toiminnan Keski-Suomessa keväällä 2019. Kattokeskus tunnetaan erityisesti kehittämästään nosturiavusteisesta kattoremontista, joka lisää huomattavasti työturvallisuutta katoilla. Nosturiavusteisuus vähentää raskaiden taakkojen kantamista hankalissa olosuhteissa ja samalla myös asennustyö nopeutuu huomattavasti.

”Toimintamme laajentuminen Jyväskylään on sekä alueen asukkaiden toive, sekä luontainen sijainti seuraavalle toimipisteellemme, koska se sijaitsee Pirkkalan ja Kuopion toimipisteidemme välissä”, toteaa Kattokeskuksen toimitusjohtaja Ari Laitinen

Yritys ottaa kattoremontista kokonaisvastuun ja tekee kaikki siihen liittyvät työt omalla, vakituisella työvoimallaan. ”Tulemme työllistämään kahden seuraavan vuoden aikana yhteensä 30 henkilöä asentajista myyjiin Jyväskylän alueella. Toivomme löytävämme ahkeria huipputyyppejä tiimiimme”, sanoo yksikönjohtaja Lasse Sivula.

Yksikönjohtajana toimipisteessä aloittaa Lasse Sivula. Hänellä on aiempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta autoalalla.

Vuosittain Kattokeskus toteuttaa yli 1000 vesikattoremonttia avaimet käteen -periaatteella ja konserni työllistää 130 henkilöä. Yrityksen pääpaikka on Pirkkalassa. Kattokeskus on kasvanut viimevuosina voimakkaasti ja on avannut toimipisteet Kuopioon sekä Turkuun kahden viime vuoden aikana. Konsernin liikevaihto on kasvanut 87% viimeisen 3 vuoden aikana ja oli vuonna 2017 17,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Laitinen, 040 505 2275
Yksikönjohtaja Lasse Sivula, 044 988 2238

Ormaxin Kattojen Kunkku 2018 etsii vuoden vaikuttavinta kattoremonttikodetta

Kattokeskus osallistuu tämänkertaiseen King of Roofs -kilpailuun perinteikkään Tavelan kartanon päärakennuksen kattoremontilla. Tavelan kartanon juuret juontavat 1500-luvulle. Kartanon mailla on monenlaisia rakennuksia, joiden kattoja Kattokeskus on uudistanut jo aiemminkin. Nyt oli vuorossa 1830-luvulta peräisin oleva kartanon päärakennus.

Tutustu Kattokeskuksen kilpailukohteeseen!.

Kattokeskus saapuu Turkuun

Kattokeskus aloittaa toiminnan Varsinais-Suomessa 8.1.2018. Toimipistettä etsitään parhaillaan ja työntekijöiden rekrytointi on käynnissä. Turun talousalueella on paljon monen ikäisiä omakotitaloja, joiden katot ovat tulleet elinkaarensa päähän. Kattokeskuksen toimintakonsepti on hioutunut 20 vuoden aikana huippuunsa ja kehitystyö jatkuu edelleen. Kattokeskus on tullut tunnetuksi vastuullisena ja ammattitaitoisena kattoremonttien taitajana. Yritys ottaa kattoremontista kokonaisvastuun ja tekee kaikki siihen liittyvät työt omalla, vakituisella työvoimallaan.

Janne Lehtola lähtee käynnistämään Turun toimipistettä. Hänellä on jo aiempaa kokemusta Uudenmaan Kattokeskuksen synnyttämisestä ja sen myynnin kehittämisestä.

Kiinnostaisiko sinua työpaikka Kattokeskuksella asentajana tai myyjänä? Laita hakemus vetämään!

Asbestityö on luvanvaraista

Asbestilainsäädäntö muuttui vuoden 2016 alussa. Vanhan lainsäädännön aikana ulkona tehtävä kattotyö ei ollut luvanvaraista. Vuoden 2016 alusta ulkona tehtävä asbestipurkutyö ei poikkea lupien ja ilmoitusten suhteen sisällä tehtävästä asbestipurkutyöstä.

Lupia myöntää ja valvoo aluehallintovirasto. Kattokeskus järjesti asentajille ja työnjohdolle tammikuussa tarvittavan asbestikoulutuksen, hankki vaatimuksen mukaiset koneet, laitteet, tilat jne.

Asbestiongelma tulee kattoremontin yhteydessä eteen lähinnä silloin, kun purettava katto on mineriittilevyä. Asbestityötä on vanhan mineriittikaton purku ja rakenteiden puhdistus. Ennen purkua selvitämme sisältääkö mineriittilevy asbestia. Uuden katon asennus on tavanomaista kattotyötä.

Teetä kattoremonttisi ammattilaisilla, joilla on luvat ja työmenetelmät kunnossa.