Hyppää sisältöön

Kattokeskus laajenee Lahteen ja rekrytoi yli 20 henkilöä

Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä kotimainen Kattokeskus avaa Lahteen toimipisteen, johon rekrytoidaan runsaan 20 henkilön paikallistiimi. Uuden toimipisteen avulla yritys voi palvella asiakkaitaan paikallisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

4.4.2022

Jo yli 10 000 perhettä asuu Kattokeskuksen remontoiman katon alla. Nyt 25 vuoden kokemus ja ammattitaito tuodaan myös Lahteen ja sen lähialueille.

”Uuden paikallistiimimme on tarkoitus olla täydessä iskussa vuoden kuluttua, maaliskuussa 2023. Olemme käynnistäneet jo myyntipäällikön rekrytoinnin, ja hän pääsee kokoamaan tiimiinsä 2–3 myyjää lisää. Asentajien rekrytointi ja koulutus Kattokeskuksen tehokkaisiin prosesseihin alkaa syksyllä. Myyntitiimiä tukevat ensin koko Kattokeskuksen myynti ja hallinto sekä Nurmijärven paikallistiimi”, kertoo toimitusjohtaja Ensio Haapanen Kattokeskukselta.

Lahden seudulta on tullut paljon kyselyjä laadukkaista kattoremonteista. Kaikkiin ei ole kuitenkaan voitu vastata, sillä asennusten tekeminen nykyisistä toimipisteistä käsin ei ole ollut riittävän kustannustehokasta. Voidakseen palvella asiakkaitaan paremmin ja kannattavasti Kattokeskus ottaa uusia alueita haltuun paikallisella tiimillä.

Kattokeskus on kasvanut viime vuosina tasaista vauhtia. Maltilliset käänteet sopivat yritykselle, joka panostaa kaikessa tekemisessä laatuun.

”Lahdessa on tarve laadukkaille kattoremonteille, joten päätimme perustaa sinne seitsemännen toimipisteen. Muut toimipisteemme sijaitsevat Pirkkalassa, Nurmijärvellä, Kuopiossa, Turussa, Kirkkonummella ja Jyväskylässä. Lahti osuu kartalla hyvin nykyisten Keski-Suomen, Pirkanmaan ja Uudenmaan toimipisteiden jatkoksi”, Haapanen toteaa.

Reilun 20 hengen tiimin kokoaminen on iso urakka. Kattokeskus etsii osaajia, jotka tekevät tiimityötä ja haluavat auttaa perheitä asumaan ilman kattohuolia.

”Teemme merkityksellistä työtä, sillä haluamme parantaa kotien hyvinvointia ja tehdä asumisesta stressittömämpää vuosikymmeniksi eteenpäin. Hyvä laatu on meille ykkösasia, ja se saavutetaan hyvällä yhteistyöllä. Kun perustamme uutta tiimiä, perehdytämme jokaisen omaan tehtäväänsä ja osaksi työtiimiä. Meillä on tekemisen meininki ja luottamuksen ilmapiiri.”

Great Place to Work® -henkilöstötutkimuksessa 83 % vastaajista sanoo, että Kattokeskus on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Lisätiedot
Ensio Haapanen
Toimitusjohtaja
040 534 1657, [email protected]

Työnhakija, seuraa avoimia työpaikkoja kattokeskus.fi/työpaikat

Lisätiedot ja tiedustelut:

Myynti
Janne Lehtola, myyntijohtaja
0400 250 301, [email protected]

Asennus
Tuomas Vapaniemi, aluejohtaja
050 304 0030, [email protected]

Search