Kattoremontin toteutus

Työ alkaa työkohteeseen tutustumisella. Suunnittelemme kattoremontin aikataulun ja siitä tiedottamisen sekä varmistamme informaation kulun koko kattoremontin ajaksi. Kattoremontin hinta määritellään tarkasti etukäteen.

Kannamme vastuun taloyhtiön kattoremontista alusta loppuun. Tästä syystä jo sadat taloyhtiöt, kunnat ja julkiset rakennuttajat ovat valinneet Kattokeskuksen kattoremonttiensa toteuttajaksi.

Kolme syytä valita Kattokeskus

1. Oma asennus

Käytämme vain omia vakituisessa työsuhteessa olevia asentajia sekä omaa asennuskalustoa. Tämä mahdollistaa sen, että pysymme aina sovitussa aikataulussa.


2. Yli 20 vuoden kokemus

Olemme ylpeitä kehittelemistämme menetelmistä asennustehokkuuden ja työturvallisuuden eteen. Aloitimme tekemään nosturiavusteisia kattoremontteja vuonna 2001, ensimmäisenä Suomessa.


3. Kotimaisuus

Kun tuotteemme kotimaisuusaste on yli 90%, voimme ylpeästi sanoa olevamme kotimainen valinta. Avainlippu on meille arvokas asia. Onhan se sitä myös sinulle? 

 
 
 

Varaa veloitukseton katon terveystarkastus!

Pyydä taloyhtiöösi veloitukseton vesikaton kuntokartoitus. Kattoasiantuntijamme suorittavat veloituksettomia katon kuntokartoituksia, siten saat katostanne perusteellisen ammattilaisen tekemän kuntoraportin.

Kuntokartoitus sisältää:
1. Kattoasiantuntijan tekemä kartoitus
2. Rakenteiden tarkastus
3. Yläpohjan tarkastus
4. Vauroiden, riskien ja puutteiden havainnointi
5. Kuvallinen raportti sisältäen toimenpide-ehdotukset ja kustannusarvion.

Referenssit

Alue

Kaikki

Talotyypit

Kaikki

As. Oy Maaningan Heilala

As. Oy Lönnrotinkatu 46

As. Oy Vaarunpuisto

As. Oy Lätkärinne

As. Oy Soikkokuja 4

As. Oy Soikkokuja 2

Näytä lisää

VUOTOPÄIVYSTYS 010 2290 190