Onko nyt kattoremontin aika?

Pyydä tarjous kattoremontista tai varaa maksuton katon kuntokartoitus

Jos olet suunnitellut kattoremonttia, sinun kannattaa aloittaa projekti jo tänään ja pyytää tarjous kattoremontista Kattokeskukselta. Teettämällä kattoremontin ajoissa ei tarvitse pelätä vuotavaa kattoa.

Voit antaa myös kattoasiantuntijamme suorittaa katon terveystarkastuksen. Siten saat katostasi perusteellisen ammattilaisen tekemän katsauksen. Kattoasiantuntija tutkii koko katon ja tarkistaa sen mahdolliset heikot kohdat, joita voi olla puutteellinen aluskate, läpiviennit, reiät tai puutteet kattoturvatuotteissa. Saat katon terveystarkastuksesta raportin ja jos on tarvetta, myös kiinteän tarjouksen kattoremontista.

Klippo-Champion

VOITA RUOHONLEIKKURI

Arvomme Klippo Champion -ruohonleikkurin kaikkien tarjouksen pyytäneiden sekä katon terveystarkastuksen varanneiden kesken!
Arvo 560€

Katso video, kuinka toteutamme kattoremontin
tehokkaasti nosturin avulla!

Toimivien kattojen merkitys kasvaa tulevaisuudessa

Tutkimusten mukaan tulevaisuudessa Suomessa sataa enemmän ja sademäärät lisääntyvät etenkin talvella. Tulevaisuudessa myös Suomeen saapuvien myrskyjen ennustetaan voimistuvan ja yhdessä lisääntyvien sademäärien takia toimivien kattojen merkitys kasvaa.

Isännöintiliiton marraskuussa 2019 julkaiseman Katto- ja julkisivubarometri mukaan kattoremontteihin ryhdytään liian myöhään. Vain neljäsosa isännöitsijöistä on sitä mieltä, että katto- ja julkisivuremontteja tehdään oikeaan aikaan.

Slide Viisi syytä, jolloin
vanhan katon omistajan
tulisi nähdä punaista
peltikatto muovipinnoitettu Välikaton tuuletus pahvi aluskate kosteusvaurio Lue lisää!

Kattokeskus -konserni on 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys. Tänä päivänä palveluksessamme toimii 170 rakennusalan rautaista ammattilaista 6 eri toimipisteessä. Teemme tällä hetkellä kattoremontteja ja kattohuoltotöitä Uudenmaan, Pirkanmaan, Savon, Varsinais-Suomen ja Keski-Suomen alueilla.