Kattoremontti

Slide

Ehjä ja toimiva katto on koko talon henkivakuutus

Talo ja sen asukkaat voivat hyvin kun kate pitää sateen, aluskate ohjaa tiivistyvän veden turvallisesti pois sekä riittävä tuuletus pitää kosteuden poissa ja rakenteet kuivina. Huonolla ja käyttöikänsä päässä olevalla katolla on vakavia seurauksia. Usein katon puutteet eivät näy päälle ja näin kosteus pääsee tekemään tuhojaan vuosikausia. Kun viivyttää tarkastusta ja remonttia pitkään, voi olla että pelkkä kattoremontti ei enää riitäkään. Kosteus hiipii syvemmälle ja antaa oivan kasvualustan homeelle ja mikrobeille. Toimiva ja ehjä katto vaikuttaa myös sisäilmaan. Ummehtunut haju sisällä saattaa kertoa kattovaurioista.

Tilaa ilmainen katon terveystarkastus!

Ryhdy heti toimeen katon ja koko talon hyvinvoinnin puolesta. Tilaa ilmainen katon terveystarkastus meiltä. Se saattaa pelastaa talon takaisin terveiden kirjoihin. Saat katon terveystarkastuksesta raportin ja jos on tarvetta, myös kiinteän tarjouksen kattoremontista.
Kattoremontin eteneminen

Näin elämäsi helpoin kattoremontti etenee

Kattoremontin suunnittelu

Kattoasiantuntijamme kartoittaa kanssasi, mikä on kattoremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit, jotta kattoremontti on loppuun asti mietitty.

Kattoremontin hinta - kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat kattourakasta. kattoremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat kattoratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Kirjallinen sopimus

Kun hyväksyt tarjouksen, teemme kirjallisen tilaussopimuksen. Sopimukseen kirjataan käytettävät katemateriaalit ja tehtävät työt sekä kattoremontin aikataulu ja hinta.

Ammattitaitoinen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet katot ja kattoremontit Pirkanmaalla tai Uudellamaalla sopimuksen mukaisesti.

Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa kattotöiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa katemateriaalille 10 – 30 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.