Rahoitus ja kotitalousvähennys

Kattoremontin hinta

Turvallinen kattoremontti

Ymmärrettävästi kattoremontti on iso investointi ja suurimmalle osalle meistä sen toteuttaminen edellyttää taloudellisia ponnistuksia selviytyä siitä. Juuri tästä syystä me Kattokeskuksessa olemme neuvotelleet OP:n kanssa Sinulle joustavan ja turvallisen kattorahoituksen valmiiksi.

OP:n Kattorahoitus toimii kuin tavallinen lasku. Voit siis maksaa kattoremonttisi ensimmäisellä laskulla ilman ylimääräisiä kustannuksia tai mikäli haluat jakaa investointisi kustannukset pidemmälle ajalle -sekin onnistuu. Tällöin pankki laskuttaa Sinua kerran kuukaudessa sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on maksettu loppuun. Voit siis joka kuukausi päättää maksatko ainoastaan sovitun minimierän vai jotain sen ja loppuvelan väliltä.  

Laske tästä mitä Sinun kattoremonttisi maksaa kuukaudessa!

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Kuukausierä lasketaan 10 vuoden takaisinmaksuajalla
Kun olet laskenut Sinun ja perheesi budjettiin ja taloudelliseen tilanteeseesi sopivan maksuerän,  klikkaa "Hae lainaa" -painiketta ja voit hakea kattorahoituksen valmiiksi. Lisäksi tarvitset vain omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnuksesi rahoitushakemuksen allekirjoittamiseen ja päätöksen saat saman tien. Hyväksytty rahoitushakemus ei edellytä ostamista. *Tyypillinen OPn kattorahoitus (kertaluotto) 13 000 €, sopimusaika 122 kk, kuukausierä alk. 156,00 €, sisältää koron OP-prime+6,75%-yks. (7,0%, 9/2018) sekä  laskutuspalkkion 7 €/kk. Luottohinta 19 025,00 €, todellinen vuosikorko 8,28 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Joustavaa maksuaikaa!

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Hakemuksen pääset täyttämään tällä sivustolla ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Rahoitus on: • Kortiton rahoitustuote • Ei vakuuksia eikä takaajia • Kiinteä kuukausierä • Laskutus kuukausittain tasaerissä • Rahoitettava määrä 1 000 €- 30 000 € • Luottoaika jopa 10 vuotta. • Rahoituksen voi halutessaan maksaa pois milloin tahansa • Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä ostamista Sähköinen rahoitushakemus. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset Valitse haluamasi ostosumma. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän kaupanteon yhteydessä vahvistama kauppasumma. Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivustolle. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan.
Kattoremontin kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys

Mikä kotitalousvähennys?

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä jopa 2250 euroa henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunnan saama kotitalousvähennys on tällöin jopa 4500 euroa.

Mistä kaikesta kotitalousvähennystä saa?

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen kodin/vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Näiden lisäksi kotitalousvähennyksen saa myös tavanomaisesta kotona suoritettavasta hoiva- tai hoitotyöstä.

Kuinka paljon kotitalousvähennystä saa?

Kotitalousvähennys on 40 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2250 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Puolisoille vähennys myönnetään siten kuin he ovat sitä verotuksessa pyytäneet.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä www.vero.fi