Hyppää sisältöön

KATTOREMONTIT NYT MYÖS PÄIJÄT-HÄMEESSÄ!

Nyt Kattokeskuksen laadukkaat kattoremontit saatavilla myös Päijät-Hämeen seudulla. Uuden toimipisteen startin kunniaksi, arvomme 1000 € rempparahaa!

Kattoremontti on sijoitus kotiisi

Kattoremontti ei ole vain kosmeettinen kohennus – hyvä remontti on satsaus tulevaan. Kuntokartoituksen avulla saat tietoa kattosi kunnosta ja remontin tarpeesta.

Nyt uuden toimipisteen kunniaksi, arvomme kaikkien 19.8. – 31.10.2022 mennessä Päijät-Hämeen aluella (Hollola, Lahti, Myrskylä, Mäntsälä, Nastola, Orimattila, Pukkila) katon kuntokartoituksen varanneiden kesken 1000 €:n lahjakortin Puuiloon! Katso arvonnan tarkemmat säännöt alta.

Arvonnan säännöt

Varaa maksuton katon kuntokartoitus ja osallistu arvontaan!

Kattoasiantuntijamme suorittaman kuntokartoituksen avulla saat katostasi perusteellisen ammattilaisen tekemän katsauksen. Kattoasiantuntija tutkii koko katon ja tarkistaa sen mahdolliset heikot kohdat, joita voivat olla puutteellinen aluskate, läpiviennit, reiät tai puutteet kattoturvatuotteissa. Tarvittaessa saat katon terveystarkastuksesta raportin ja jos on tarvetta, myös kiinteän tarjouksen kattoremontista.

Varaa ilmainen katon kuntokartoitus tai pyydä tarjous kattoremontista alla olevalla lomakkeella!

Sinua palvelevat

Myyntipäällikkö

Mikko Lehtonen

Kattoasiantuntija

Veli-Pekka Juvonen

Kattoasiantuntija

Sari Lemettinen

Aluejohtaja

Tuomas Vapaniemi

Search