Skip to content

Kattomyyjä

Etsimme nyt aktiivista ja tuloshakuista Myyjää kattomyyntiin Jyväskylään!
Keski-Suomi

Tehtävänäsi on vastata myyntialueellasi kattoremonttien myynnistä kuluttaja-asiakkaille. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Teet itse aktiivista asiakashankintaa sekä osallistut ajoittain myös messuille sekä muihin asiakashankintaa tukeviin tilaisuuksiin. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka varmistaen tyytyväisen asiakkaan.

Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, aito palo myyntityöhön sekä halu edustaa Kattokeskuksen laadukasta ja vastuullista kattoremonttikonseptia. Emme oleta sinun olevan valmis myynnin ja kattoalan osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakennusalan ja myynnin koulutuksesta sekä kokemuksesta on työssä menestymisen kannalta kuitenkin hyötyä. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen sekä pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti asiakkaiden kanssa ja olet ahkera. Olet valmis työskentelemään ajoittain myös iltaisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, kattavan koulutuksen, laadukkaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Työyhteisömme yhteishenki on erittäin hyvä ja mittaamme sitä säännöllisesti. Tuemme henkilöstömme työssä jaksamista eri tavoin ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Haluamme olla haluttu ja luotettava työnantaja myös tulevaisuudessa.Haluatko Sinä tulla osaksi huipputiimiämme toteuttamaan asiakkaillemme huolettomimpia kattoremontteja?

Lisätietoja:

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla: [email protected] tai täytä alla oleva lomake.
Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Juho Kellosaarelta, p. 040 1970 834[email protected]

Kattokeskus

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja -huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Hae tehtävää

Search