Skip to content

Taloyhtiömyyjä

Etsimme nyt aktiivista ja tuloshakuista taloyhtiömyyjää Kuopion toimipisteelle.
Savo

Tehtävänäsi on vastata Pohjois-Savon alueella kattoremonttien myynnistä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöihin. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Teet itse aktiivista asiakashankintaa sekä osallistut ajoittain myös messuille sekä muihin asiakashankintaa tukeviin tilaisuuksiin. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Asennuksista vastaava työnjohtaja antaa vahvan tuen työhösi.

Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, aito palo myyntityöhön sekä halu edustaa Kattokeskuksen laadukasta ja vastuullista kattoremonttikonseptia. Emme oleta sinun olevan valmis kattoalan osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakennusalan ja myynnin koulutuksesta sekä kokemuksesta on työssä menestymisen kannalta kuitenkin hyötyä. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen sekä pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti asiakkaiden kanssa ja olet aktiivinen työssäsi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, kattavan koulutuksen, laadukkaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Työyhteisömme yhteishenki on erittäin hyvä ja mittaamme sitä säännöllisesti. Tuemme henkilöstömme työssä jaksamista eri tavoin ja panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia koko henkilöstölle. Haluamme olla haluttu ja luotettava työnantaja myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään alla olevalla lomakkeella tai lähetä hakemus ja CV sähköpostilla [email protected] viimeistään 28.2.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Janne Lehtola puh. 040 025 0301, [email protected]

Kattokeskus

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja -huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Hae tehtävää

Search