Myyjä / Kattoasiantuntija

Pohjois-Savo

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja -huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa sekä Varsinais-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Tule kattoasiantuntijaksi Kattokeskukselle

Tehtävänäsi on aktiivinen kattoremonttien kuluttajamyynti. Olet oma-aloitteinen ja kekseliäs asiakashankinnassa. Toimit asiantuntijamaisella otteella kattoremonttimyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka varmistaen tyytyväisen asiakkaan.

Odotamme sinulta ennen kaikkea aitoa paloa myyntityöhön. Emme oleta sinun olevan valmiiksi kattoalan osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakastat haasteita ja toimit uskottavasti asiakkaiden kanssa. Menestys syntyy aktiivisella tekemisellä, sinusta ahkeruus ja ulospäinsuuntautuneisuus huokuu vahvana.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Käyttämämme tavarantoimittajamme ovat hyvin tunnettuja alan huippumerkkejä ja lisäksi saat toimeesi kattavan koulutuksen sekä kannustavan palkkausmallin.

 

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Juuso Hattunen puh. 050 407 6515, [email protected]

Aihe alueet .