Myyjä

Uusimaa

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu Pirkkalalainen perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Tule kattoasiantuntijaksi Kattokeskukselle

Odotamme sinulta ennen kaikkea aitoa paloa myyntityöhön. Emme oleta sinun olevan valmiiksi kattoalan osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakastat haasteita ja toimit uskottavasti asiakkaiden kanssa. Menestys syntyy aktiivisella tekemisellä, sinusta ahkeruus ja ulospäinsuuntautuneisuus huokuu vahvana.

Tehtävänäsi on aktiivinen kuluttajamyynti omalla alueellasi. Olet oma-aloitteinen ja kekseliäs asiakashankinnassa. Toimit asiantuntijamaisella otteella kattoremonttimyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka varmistaen tyytyväisen asiakkaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Käyttämämme tavarantoimittajamme ovat hyvin tunnettuja alan huippumerkkejä ja lisäksi saat toimeesi kattavan koulutuksen sekä kannustavan palkkausmallin.
Lisätietoja:
Janne Lehtola puh. 0400 250 301, [email protected]

Aihe alueet .