Projektivastaava kattomyyntiin

Itä-Uusimaa

Kattokeskus on Suomen toiseksi suurin kattoremonttialan yritys. Aloitimme toimintamme vuonna 1997 Pirkanmaalla ja nykyään meillä on yksiköt myös Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa ja Keski-Suomessa. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli yli 20 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 150 henkilöä. Panostamme vahvasti koko henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin sekä edistyksellisiin asennusmenetelmiin. Omat toimitilat, modernit työvälineet, laadukkaat tuotteet sekä yrityksen oma henkilöstö takaavat nopean sekä laadukkaan toteutuksen. Haluamme olla markkinan halutuin vesikattoremontin tekijä ja tarjota asiakkaalle huolettomin kattoremontti.

Etsimme nyt aktiivista ja tuloshakuista Projektivastaava kattomyyntiin Itä-Uudenmaan alueelle

Tehtävänäsi on vastata myyntialueellasi kattoremonttien myynnistä kuluttaja-asiakkaille. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Teet itse aktiivista asiakashankintaa sekä osallistut ajoittain myös messuille sekä muihin asiakashankintaa tukeviin tilaisuuksiin. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka varmistaen tyytyväisen asiakkaan.

Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, aito palo myyntityöhön sekä halu edustaa Kattokeskuksen laadukasta ja vastuullista kattoremonttikonseptia. Emme oleta sinun olevan valmis myynnin ja kattoalan osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakennusalan ja myynnin koulutuksesta sekä kokemuksesta on työssä menestymisen kannalta kuitenkin hyötyä. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen sekä pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti asiakkaiden kanssa ja olet ahkera. Olet valmis työskentelemään ajoittain myös iltaisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, kattavan koulutuksen, laadukkaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Työyhteisömme yhteishenki on erittäin hyvä ja mittaamme sitä säännöllisesti. Tuemme henkilöstömme työssä jaksamista eri tavoin ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Haluamme olla haluttu ja luotettava työnantaja myös tulevaisuudessa.

Haluatko Sinä tulla osaksi huipputiimiämme toteuttamaan asiakkaillemme huolettomimpia kattoremontteja?

Lisätietoja:

Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla [email protected], viimeistään 13.10.2019. Lisätiedot: Henkilöstö- ja kehitysjohtaja Sulevi Toivo p. 050 469 8890

Aihe alueet .