Taloyhtiömyyjä

Uusimaa

Kattokeskus on Suomen toiseksi suurin kattoremonttialan yritys. Aloitimme toimintamme vuonna 1997 Pirkkalassa Pirkanmaalla ja nykyään meillä on yksiköt myös Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa ja Keski-Suomessa. Tänä vuonna avaamme vielä toisen toimipisteen Uudenmaan alueelle.
Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli yli 20 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 150 henkilöä. Panostamme vahvasti koko henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin sekä edistyksellisiin asennusmenetelmiin. Omat toimitilat, modernit työvälineet, laadukkaat tuotteet sekä yrityksen oma ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopean sekä laadukkaan toteutuksen. Haluamme olla markkinan halutuin vesikattoremontin tekijä ja tarjota asiakkaalle huolettomin kattoremontti. Haluatko sinä tulla osaksi huipputiimiämme toteuttamaan huolettomimpia kattoremontteja asiakkaillemme?

Etsimme nyt aktiivista ja tuloshakuista taloyhtiömyyjää Uudenmaan talousalueelle

Tehtävänäsi on vastata myyntialueellasi kattoremonttien myynnistä asunto-osakeyhtiöihin. Toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan kattoremonttiratkaisun. Teet itse aktiivista asiakashankintaa ja osallistut ajoittain myös messuille sekä muihin asiakashankintaa tukeviin tilaisuuksiin. Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti kuntokartoituksesta aina valmiiden kohteiden luovutukseen saakka varmistaen tyytyväisen asiakkaan. Asennuksista vastaava työnjohtaja antaa vahvan tuen työhösi.

Tärkeintä työssä menestymisessä on oikea asenne, aito palo myyntityöhön sekä halu edustaa Kattokeskuksen laadukasta ja vastuullista kattoremonttikonseptia. Emme oleta sinun olevan valmis kattoalan osaaja, sillä koulutamme sinusta sellaisen. Rakennusalan ja myynnin koulutuksesta sekä kokemuksesta on työssä menestymisen kannalta kuitenkin hyötyä. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen sekä pidät itsenäisestä työstä. Toimit uskottavasti asiakkaiden kanssa ja teet myyntiä ahkerasti. Olet valmis työskentelemään ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, kattavan koulutuksen, laadukkaat työvälineet ja kilpailukykyisen palkkauksen voimakkaasti kasvavassa perheyrityksessä. Työyhteisömme yhteishenki on erittäin hyvä ja mittaamme sitä säännöllisesti. Tuemme henkilöstömme työssä jaksamista eri tavoin ja panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Kattokeskus on luotettava ja vakavarainen työnantaja. Liiketoimintamme on kasvanut kannattavasti ja hoidamme kaikki yhteiskuntavelvoitteemme asianmukaisesti. Haluamme olla haluttu ja luotettava työnantaja myös tulevaisuudessa.

Haluatko Sinä tulla osaksi huipputiimiämme toteuttamaan asiakkaillemme huolettomimpia kattoremontteja?

Lisätiedot:

Ari Laitinen p.040 5052275. Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi sähköpostilla [email protected], viimeistään 23.10.2019.

Hae jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Aihe alueet .