Sulevi Toivo Kattokeskuksen uudeksi Toimitusjohtajaksi

Kattokeskuksen hallitus on nimittänyt Kattokeskuksen uudeksi Toimitusjohtajaksi 19.5.2020 alkaen Sulevi Toivon.

Sulevi Toivo aloittaa Toimitusjohtajan tehtävässään välittömästi. Sulevi on toiminut viimeisen vuoden Kattokeskuksen Henkilöstö- ja kehitysjohtajana. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hänellä on vahva kokemus myynnistä sekä myynnin ja hallinnon erilaisista kehitys- ja johtotehtävistä.

”Kattokeskus on todella hieno ja mielenkiintoinen yritys sekä loistava työpaikka. Kattokeskus on kehittynyt viime vuosina paljon ja yhtiössä sekä alalla on tulevaisuudessakin erittäin hyvät kehitysnäkymät. Pyrimme olemaan tulevaisuudessa entistäkin vahvempi kattoremonttialan yritys, jossa henkilöstö viihtyy, tehdään kannattavaa kasvua ja jonka asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Suurella innolla lähden yhdessä Kattokeskuksen henkilöstön kanssa kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin”, Sulevi kommentoi uutta työtehtäväänsä.

Lisätietoja:
Henry Riihimäki
HPJ
0400 630 939

Sulevi Toivo
Toimitusjohtaja
050 469 8890

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Teemme kattoremontteja ja kattohuoltotöitä Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli yli 25 miljoonaa euroa ja palveluksessamme toimii 170 rakennusalan rautaista ammattilaista.

Aihe alueet Uutiset.