kartano 20 vuotta katolla

20 vuotta katolla. Seuraavat 20 vuotta edessä!

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys. Yritystoiminta käynnistettiin viiden miehen voimin. Ensimmäiset omat toimitilamme saimme vuonna 1999, jonka jälkeen kasvu ja tilantarpeen lisäys on ollut tasaista.

Olemme toteuttaneet kaikenlaisia kattoremontteja yli 20 vuoden ajan aluksi Pirkanmaalla ja nykyään myös Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa ja Keski-Suomessa. Olemme asentaneet pelti- ja tiilikattoja sekä tehneet erilaisia vesikattoremontteja.
Vuonna 2006 siirryimme isompiin toimitiloihin, Vesalantielle Pirkkalaan. Tänä päivänä yrityksemme palveluksessa toimii n. 150 rakennusalan ammattilaista ja vakaa kasvu jatkuu edelleen. Toiminnan laajentuessa muutimme 2012 uusiin ja isompiin tiloihin Lentokentäntien varrelle, Koivistontielle.

Uudellamaalla toimimme Uudenmaan Kattokeskus Oy:n nimellä ja toimipisteemme sijaitsee Metsämiehenkujalla, Nurmijärvellä. Savossa toimimme Kattokeskus Itä-Suomi Oy:n nimellä ja toimipisteemme sijaitsee Kylmämäentiellä, Kuopiossa. Varsinais-Suomessa toimimme Kattokeskus Varsinais-Suomi Oy:n nimellä ja toimipisteemme sijaitsee Riimukadulla, Turussa.

Suomi 100 vuotta