Hyppää sisältöön

Ormax Aerlox

Markkinoiden kevyesti paras kattotiili!

 

Ormax Aerlox näyttää tavalliselta kattotiileltä, mutta paremmalta sellaiselta. Ulkonäkö on kuitenkin vain yksi asia kaikesta, mikä tekee Aerloxista ainutlaatuisen. Vuosien tutkimuksen ja testien tuloksena kehitetty betoniseos ja ainutlaatuisen profiili. Näiden ansiosta kattotiili on vahvempi, kevyempi ja se ehkäisee sammaleen kasvua.

Pyydä tarjous Aerlox tiilikattoremontista

6 syytä valita Aerlox tiilikatto

Kevyt ja kestävä

Aerlox on 15% kevyempi kuin perinteinen kattotiili ja entistä kestävämpi, 30 vuoden tuotetakuulla.

Minimaalinen sammaleen kasvu

Sileämpi pinta ja innovatiivinen muotoilu takaavat, että sammal ei viihdy tällä katolla!

Hiljainen

Aerlox tiilikatto ei pauku, eikä ropise!

Ekologinen

Tiilikaton koko elinkaaren aikainen hiilijalanjälki on pienin(Auoa 2021).

Arvostettu ulkonäkö

Tiilikatto on tutkitusti arvostetuin kattomateriaali Suomessa (BMl:n tutkimus, 2018)

Kotimainen

Ormax Aerlox kattotiilet valmistetaan Orimattilassa.

Minimaalinen sammaleen kasvu

Uusi materiaali on hyvin tiivis ja kestävä. Tämä yhdessä Protector+ -pinnoitteen kanssa tekee Aerloxista nopeasti kuivuvan. Kattotiilen uuden muotoilun mukainen tippareuna estää vettä imeytymästä kapillaarisesti tiilen etureunan taakse ja edesauttaa veden nopeaa poistumista katolta.

Perinteisen kattotiilen uusi innovatiivinen muoto

Ormax Aerlox on perinteistä kattotiiltä kevyemmän näköinen ja BMI:n uuden betoniseoksen ansiosta entistä kestävämpi.

Kattotiilen uuden muotoilun myötä sen etureunassa on otettu käyttöön erityinen varjolinja ja tippareuna. Tämä luo tavallista tyylikkäämmän ja ohuemman vaikutelman.

Tiilikatto on ekologisen remontoijan valinta

Rakentamisen osuus kaikista hiilidioksidipäästöistä on jopa kolmannes kaikista Suomen kasvihuonepäästöistä. Katemateriaalin valinnalla voit vaikuttaa talosi hiilijalanjälkeen. BMI Ormaxin tiilikattojen koko elinkaaren aikainen hiilijalanjälki on pienin kun verrataan muihin tyypillisiin katemateriaaleihin. Tiilikatolla voidaan saavuttaa jopa 50% pienempi hiilijalanjälki kuin pellillä. (Elinkaariselvitys 2021, Auoa Oy)

Perinteisten kattotiilten tapaan Aerlox on erittäin kestävä ja oikein huollettuna katto kestää jopa 70 vuotta. BMI Ormax käyttää kattotiilien tuottamiseen tarvittavaa energiaa tehokkaasti ja hyödyntäen paikallisia materiaalitoimittajia. Tällä tavoin minimoidaan tuotteiden hiilidioksidipäästöt ja muut haitalliset ympäristövaikutukset. Pienempi paino tarkoittaa myös vähemmän raaka-aineiden kulutusta ja vähemmän energian tuotantoa.

Kiinnostuitko Aerlox tiilikatosta?

Search