Hyppää sisältöön

Asiakas­kokemuksia

Asiakkaidemme kokemuksia toteuttamistamme kattoremonteista

Asiakkaiden suusta

”Kattoremontti oli ensimmäinen suurempi remontti talossamme. Hiukan jännitimme etukäteen, että kuinkahan tässä käy, mutta lopputulos yllätti kaikinpuolin positiivisesti. Toiveisiin vastattiin joustavasti ja lupauksista pidettiin kiinni. Ystävällisitä palvelua ja siistiä jälkeä. Suosittelen eteenpäin!”

– Jerry Piipponen, Helsinki

”Pieniin asennuksen jälkeisiin korjaustarpeisiin suhtauduttiin asiallisesti ja korjaukset tehtiin nopeasti. Tilaajan kysymyksiin oli kaikilla aikaa vastata. Kaiken kaikkiaan erittäin joustavaa ja reilua toimintaa.”

– Matti Vuori, Lohja

”Kiitos vielä asentajille ja koko Kattokeskuksen tiimille. Mallikasta toimintaa! Hienoa kun on nyt uusi upea katto!!”

– Ari Niittylahti, Nokia

”Meni paremmin, kuin osasimme odottaa. Lopputulos on loistava.”

– Kari Aaltonen, Rauma

”Suuret kiitokset erittäin asiantuntevasta, ystävällisestä ja tehokkaasta palvelusta ja työnsuorituksesta! Yrityksen kokemus, asiantuntijuus ja huolellinen työnlaatu on erittäin kiitettävää!”

– Hanna Backman, Åminnefors

”Esimerkilliset kattotyömiehet. Olivat ajallaan paikalla, siistejä, kohtelusta ja ahkeria että tekivät koko ajan työtä itseohjautuvasti ja tiimissä. Ei hypitty työmaalta toiselle, jäljet korjattiin ja pieni vahinko hoidettiin heti”

– Pekka Kallio, Salo

”Kiitos upeasta, tehokkaasta ja ammattitaitoisesta työstä. Oli ilo asioida kanssanne!”

– Kari Kettinen, Turku

”Keskusteleva myyjä, ei painostava. Tavattiin useasti ja päästiin hyvään lopputulokseen. Ahkerat ammattitaitoiset asentajat. Vastasivat hyvin kysymyksiini työn edistyessä. Yllätyin toiminnan tehokkuudesta, kalusto ja työvälineet todella laadukkaita ja työmenetelmät hioutuneet toimiviksi.”

– Markku Viitanen, Keuruu

Ota yhteyttä!

Search