Hyppää sisältöön

Aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna

Nyt 6 kk koroton ja kuluton eräpäivän siirto ja talvietuhinta maaliskuun aikana tehtyihin asennuksiin!


Me Kattokeskuksella tunnemme suomalaiset katot. Kun haluat energiaa omalta katoltasi, me voimme auttaa sinua ja hoitaa aurinkopaneelien asennuksen avaimet käteen -palveluna.

Katon kunto kannattaa kuitenkin ehdottomasti tarkistaa ennen aurinkopaneeleiden asentamista. Siten säästyy aikaa, vaivaa ja riihikuivaa rahaa. Kun paneelit asennetaan ehjälle katolle, vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja turhilta ja kalliilta töiltä, jos paneelit joudutaan purkamaan katon korjauksen tai jopa kattoremontin tieltä.

Hyödynnä Kattokeskuksen maksuton kuntokartoitus ennen aurinkopaneeleiden asentamista. Mikäli kattoremontille on aihetta, saat meiltä kiinteän kattoremonttitarjouksen. Ja jos katto ei ole remontin tarpeessa, Kattokeskuksen kattohuolto varmistaa kattosi ulkoasun, kunnon ja kestävyyden ennen kuin asennamme sille aurinkopaneelit.

Aurinkopaneelit Kattokeskukselta

Tunnemme suomalaiset katot

Tunnemme erilaisten kattojen tekniset ominaisuudet, vaatimukset ja mahdolliset ongelmakohdat.

Kaikki kerralla Kattokeskukselta

Saat sekä kattoremontin, kattohuollon että aurinkopaneelit vaivattomasti samalta toimijalta ja vältyt töiden ja aikataulujen sopimisesta monen eri yrityksen kanssa.

Avaimet käteen -palvelu

Hoidamme kaiken tarvittavan suunnittelusta käytönopastukseen. Me teemme myös ilmoituksen sähköverkkoyhtiölle. Asiakkaan tehtäväksi jää vain sähkön myyntisopimuksen tekeminen sähköyhtiölle.

Hyvät takuut ja pitkä käyttöikä

Asentamiemme Longi Solar -paneeleiden materiaalitakuu on 12 vuotta ja tuottotakuu 25 vuotta. Myönnämme työllemme 5 vuoden asennustakuun.

Kotitalousvähennys

Voit hakea aurinkopaneelien asennuksen työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Rahoitus

Saat kauttamme rahoituksen ja voit maksaa aurinkopaneelit sinulle sopivissa kuukausierissä. 31.3. mennessä tehtyihin rahoitussopimuksiin 6 kk koroton ja kuluton eräpäivän siirto

Aurinkopaneelien asennus

Katto kunnossa aurinkopaneelien alla?

Tarkemmat tiedot tuotteista ja avaimet käteen -palvelustamme juuri sinun katollesi saat aurinkopaneeliasiantuntijaltamme. Lue tästä hänen vinkkinsä, mitä kannattaa huomioida ennen aurinkopaneelien asennusta!

Aurinkopaneeleilla tuotat päästötöntä ja ympäristöystävällistä energiaa suoraan omalta katoltasi.

Pyydä heti tarjous aurinkopaneeleista alla olevalla lomakkeella! 

Search