RAHOITUS

Maksa kattoremonttisi helposti osissa

Ymmärrettävästi kattoremontti on iso investointi ja suurimmalle osalle meistä sen toteuttaminen edellyttää merkittäviä taloudellisia ponnistuksia. Juuri tästä syystä tarjoamme kattoremontteihimme joustavan ja turvallisen kattorahoituksen.

Kattorahoitus toimii kuin tavallinen lasku. Voit siis maksaa kattoremonttisi ensimmäisellä laskulla ilman ylimääräisiä kustannuksia tai mikäli haluat, voit jakaa investointisi kustannukset pidemmälle ajalle. Tällöin pankki laskuttaa Sinua kerran kuukaudessa sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on maksettu loppuun. Voit siis joka kuukausi päättää maksatko ainoastaan sovitun minimierän vai jotain sen ja loppuvelan väliltä. 

Tyypillinen OPn kattorahoitus (kertaluotto) 13 000 €, sopimusaika 122 kk, kuukausierä alk. 156,00 €, sisältää koron OP-prime+6,75%-yks. (7,0%, 9/2018) sekä  laskutuspalkkion 7 €/kk. Luottohinta 19 025,00 €, todellinen vuosikorko 8,28 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

8 SYYTÄ HYÖDYNTÄÄ KATTORAHOITUSTA

  • Rahoitus 1000 € – 30 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Ei tarvetta vakuuksille eikä takaajille.
  • Kortiton rahoitustuote, ei uutta luottokorttia
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Mikä kotitalousvähennys?

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä jopa 2250 euroa henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuva pariskunnan saama kotitalousvähennys on tällöin jopa 4500 euroa.

Mistä kaikesta kotitalousvähennystä saa?

Kotitalousvähennykseen oikeuttaa tavanomainen kodin/vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyö. Näiden lisäksi kotitalousvähennyksen saa myös tavanomaisesta kotona suoritettavasta hoiva- tai hoitotyöstä.

Kuinka paljon kotitalousvähennystä saa?

Kotitalousvähennys on 40 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2250 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Puolisoille vähennys myönnetään siten kuin he ovat sitä verotuksessa pyytäneet.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä www.vero.fi