Hyppää sisältöön

Peltikattoremontti

Peltikatto on varma ja kustannustehokas valinta. Pelti sopii vesikatteeksi lähes joka rakennukselle.

Peltikattoremontit avaimet käteen -periaatteella

Kattokeskuksella perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan innovaatioiden hyödyntämiseen. Käytämme vain kotimaisia Ruukin peltiprofiileja, jotka suojaavat aktiivisesti talosi kattoa ja omaisuutta. Peltikattoremontti on asiakkaillemme vaivaton projekti – hoidamme remontin avaimet käteen -periaatteella.

Pyydä tarjous peltikattoremontista

Miksi valita Ruukki -peltikatto?

  • Ruukkin kattoja on valmistettu Suomessa jo yli 60 vuotta. Ruukin katemateriaalit ovat ensiluokkaisen laadukkaita, kestäviä, luotettavia ja CE-merkittyjä
  • Laadukkaat peltikatot ovat ilmastoystävällisiä pitkän käyttöikänsä, vähäisen huollon tarpeen sekä kierrätettävyytensä ansiosta. Peltikatot voidaan kierrättää jopa 100 %
  • Tekninen takuu 50 vuotta
  • Teräs on pitkäkestoinen ja luotettava kattomateriaali, joka kestää sään aiheuttamaa rasitusta vuosikymmenten ajan
  • Teräs on erittäin vahva materiaali ja suojaa hyvin kotiasi. Ruukin peltikatto ja siihen yhteensopivat tarvikkeet toimivat kaikissa taloissa

Peltikattomallistomme

Käytämme peltikattojen rakentamisessa luotettavia, kotimaiseen rakentamiseen suunniteltuja Ruukki-kattopeltejä. Aluskatteista suosimme BMI Ormaxin hengittäviä Divoroll-aluskatteita, joilla saadaan aikaan tuulettuva kattorakenne. Ruukki kattopelti ja Kattokeskus ovat kotimainen valinta!

Ruukki Tiilikainen

Tiilikainen on perinteisistä muotokatteistamme kaikkein suosituin. Parhaimmillaan se on perinteisissä suomalaisissa taloissa.

Tiilikainen istuu luontevasti suomalaiseen luontoon ja arkkitehtuuriin. Matala profiili antaa katosta rauhallisen ja kauniin vaikutelman. Samalla se on muotonsa vuoksi helppo huoltaa ja
puhdistaa.

KATSO LISÄÄ RUUKKI TIILIKAISESTA

Ruukki Classic

Jos etsit ajattoman tyylikästä kattoa, valitse Classic. Se on nimensä veroinen klassikko, joka on valloittanut paikkansa suomalaisten sydämissä.

Classic-mallin puhtaat, suoralinjaiset muodot henkivät hillittyä arvokkuutta. Edistyksellisen kiinnitystekniikkansa ansiosta se on helppo ja nopea asentaa.

KATSO LISÄÄ RUUKKI CLASSICISTA

Ruukki Pohjalainen

Pohjalainen on muotokieleltään jämäkkä ja näyttävä. Se huokuu luottamusta, sitä aitoa suomalaista sisua. Katto on valmistettu Pohjanmaalla, ja siinä onkin ripaus sitä ylpeyttä, jota Pohjalaisilla on tekemisissään.

Ruukki Pohjalainen -vesikate yhdistää tutun ja turvallisen kotimaisen Ruukki-laadun ainutlaatuiseen vedenohjausteknologiaan, joka varmistaa sadeveden tehokkaan valumisen katolta.

KATSO LISÄÄ RUUKKI TIILIKAISESTA

Ruukki T20

T20 on muotoilultaan symmetrinen ja suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. T20 vesikatteen tasalinjainen porrastus tekee siitä näyttävän ja helpon asentaa.

KATSO LISÄÄ RUUKKI T20:STA

Peltikattoremontin
työvaiheet

Ota yhteyttä!

Search