Hyppää sisältöön

Tiilikattoremontti

Kattokeskus on Suomen suurin tiilikattojen tekijä. Pitkäikäinen ja perinteisen tyylikäs tiili on muita materiaaleja hiljaisempi, ekologinen vaihtoehto.

Tiilikattoremontit avaimet käteen -periaatteella

Teemme tiilikattoremontit Bendersin korkealuokkaisilla kattotiilillä. Aluskatteista suosimme BMI Ormaxin hengittäviä Divoroll-aluskatteita, joilla saadaan aikaan tuulettuva kattorakenne.

Pyydä tarjous tiilikattokattoremontista

Miksi valita Benders -tiilikatto?

  • Pitkäikäinen kate kestää oikein huollettuna jopa 70 vuotta

  • Tiilikatto on sateella hiljainen eikä se kolise tuulessa

  • Kestää suomalaiset olosuhteet – myrskyt, pakkaset ja paahteen

  • Nostaa rakennuksen arvoa

  • Ruotsalainen Benders on valmistanut kattotiiliä jo vuodesta 1960 alkaen ja toimii tällä hetkellä useassa eri maassa ympäri Eurooppaa

  • Benders oli maailman ensimmäisiä kattotiilivalmistajia, jolle myönnettiin ISO 14001 ympäristösertifikaatti

Tiilikattomallistomme

Tiilikattomallistossamme on Bendersiltä kaksikouruinen Palema-kattotiili ja moderni sileä Carisma-kattotiili. Molemmat kattotiilimallit valmistetaan Euroopassa.

 

Bender Palema

Bender Palema on kaksikouruinen kattotiili klassisella ulkonäöllä. Benders on valmistanut tätä kaikille katoille sopivaa tiiltä jo 1960-luvulta lähtien.

Profiili antaa tiilelle hyvät lujuusarvot ja tekniset ominaisuudet. Se sopii katoille, joiden kaltevuus on vähintään 1:4 (14°).

Palema-kattotiili on Suomen käytetyin kattotiili ja sitä on saatavana sekä Benderit- että Candor-pintakäsittelyillä.

KATSO LISÄÄ BENDER PALEMASTA

Bender Carisma

Bender Carisma on moderni sileä kattotiili selkeä- linjaisella profiililla. Carisma luo katollesi liuskekivimaisen ilmeen.

Tiili on valmistettu uusimmalla tekniikalla ja tiilen koon ansiosta tiili on erittäin kestävä. Carisma-kattotiili sopii katoille, joiden kaltevuus on vähintään 1:4 (14°). Carisma on saatavana Benderit-pintakäsittelyllä.

KATSO LISÄÄ BENDER CARISMASTA

Tiilikattoremontin työvaiheet

Ota yhteyttä!

Search