Hyppää sisältöön

Tiilikattoremontti

Kattokeskus on Suomen suurin tiilikattojen tekijä. Pitkäikäinen ja perinteisen tyylikäs tiili on muita materiaaleja hiljaisempi, ekologinen vaihtoehto.

Tiilikattoremontit avaimet käteen -periaatteella

Suomen suosituimmat tiilikatot tehdään kestävästä Ormax-kattotiilestä, joka valmistetaan Orimattilan Pennalassa. Aluskatteista suosimme BMI Ormaxin hengittäviä Divoroll-aluskatteita, joilla saadaan aikaan tuulettuva kattorakenne.

Pyydä tarjous tiilikattokattoremontista

Miksi valita BMI Ormax -tiilikatto?

  • BMI Ormax -tiilikatto on nopea asentaa ja helppo huoltaa

  • Pitkäikäinen kate kestää oikein huollettuna jopa 70 vuotta

  • Tiilikatto on sateella hiljainen eikä se kolise tuulessa

  • Kestää suomalaiset olosuhteet – myrskyt, pakkaset ja paahteen

  • Nostaa rakennuksen arvoa

  • BMI Ormax -betonikattotiilet valmistetaan Suomessa, Orimattilan Pennalassa

Tiilikattomallistomme

Tiilikattomallistomme sisältävät BMI Ormax-kattotiilien suosituimmat kattotiilit, jotka ovat Ormax Protector+ sekä Ormax Evo. Kummatkin vaihtoehdot valmistetaan Orimattilan Pennalassa.

Ormax Protector+

Ormax Protectorissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Kotimainen Ormax Protector -betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

KATSO LISÄÄ ORMAX PROTECTORISTA

Ormax EVO

Edistyksellinen uusi laattakattotiili Ormax EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se edustaa uusinta kattotiiliteknologiaa ja se valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista. EVO on rakentamisen edelläkävijän valinta!

KATSO LISÄÄ ORMAX EVOSTA

Tiilikattoremontin työvaiheet

Ota yhteyttä!

Search