Hyppää sisältöön

Tiilikattoremontti

Kattokeskus on Suomen suurin tiilikattojen tekijä. Pitkäikäinen ja perinteisen tyylikäs tiili on muita materiaaleja hiljaisempi, ekologinen vaihtoehto.

Tiilikattoremontit avaimet käteen -periaatteella

Suomen suosituimmat tiilikatot tehdään kestävästä Ormax-kattotiilestä, joka valmistetaan Orimattilan Pennalassa. Aluskatteista suosimme BMI Ormaxin hengittäviä Divoroll-aluskatteita, joilla saadaan aikaan tuulettuva kattorakenne.

Pyydä tarjous tiilikattokattoremontista

Tiilikattomallistomme

Tiilikattomallistomme sisältävät BMI Ormax-kattotiilien suosituimmat kattotiilet Ormax Protector+, Ormax Evo sekä uusi Ormax Aerlox! Ormaxin kattotiilet valmistetaan Orimattilan Pennalassa.

Ormax Aerlox

Ensi silmäyksellä Aerlox näyttää tavalliselta kattotiileltä – vain hieman paremmalta. Ulkonäkö on kuitenkin vain pieni osa kaikesta, mikä tekee Aerloxista ainutlaatuisen. Vuosien tutkimuksen ja testien tuloksena kehitetty betoniseos ja ainutlaatuisen profiili. Näiden ansiosta kattotiili on vahvempi, kevyempi ja se ehkäisee sammaleen kasvua.
Katso lisää Aerloxista

Ormax Protector

Ormax Protector+

Ormax Protectorissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Kotimainen Ormax Protector -betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

Ormax Evo

Ormax EVO

Edistyksellinen uusi laattakattotiili Ormax EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se edustaa uusinta kattotiiliteknologiaa ja se valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista. EVO on rakentamisen edelläkävijän valinta!

Tiilikattoremontin työvaiheet

Ota yhteyttä!

Search