toimitilat Kattokeskuksen Uudenmaan toimisto Omat toimitilat kalusto Omat asentajat katolla Omat asentajat Työturvallisuus ykkösasia asentajat Kattokeskuksen kalusto Oma kalusto tavarantoimittajat Laadukkaat tavarantoimittajat Parhaat tavarantoimittajat tyonjohto Kattokeskuksen työnjohto Kokenut työnjohto

Kattoremonttien ammattilainen vuodesta 1997

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja huolloista. Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Omat toimitilat, nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset.

Kattokeskuksen arvot

Arvoina

luottamus, oppiminen, parhaat tulokset yhdessä tehden ja huolettomuus asiakkaalle.

Visiona

olla halutuin vesikattoremontin tekijä.

Missiona

tarjota asiakkaalle huolettomin kattoremontti.

SFS-EN ISO 9001 -laatustandardin mukaisesti

Kaikki tekemämme työ pohjautuu SFS-EN ISO 9001/2015 -laatustandardiin, joka takaa laadukkaan lopputuloksen asianmukaisia kattomateriaaleja käyttäen onpa kyseessä sitten pelti- tai tiilikatto Tampereella, Pirkanmaalla, Savossa, Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa ja Keski-Suomessa. Kattokeskuksella on käytössä laatukäsikirjaa, jossa jokainen kattoremonttiin liittyvä osa-alue on tarkkaan mietitty. Toimintamallimme on jokaisen asiakkaan kohdalla sama ja jokainen työntekijämme toteuttaa hyväksi todettua toimintatapaamme.
Tilaajavastuu ja AAA
Työurvallisuus kattoremontissa

Työturvallisuus ykkösasiana

Kattokeskuksessa kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden työturvallisuuteen, jokaisella työntekijällä on henkilökohtaiset turvavarusteet. Työturvallisuusohje käydään määräajoin läpi henkilökunnan kanssa. Huolletut, kunnossa olevat ja oikeanlaiset työkoneet sekä työkalut ovat iso osa työturvallisuutta. Me emme tingi henkilöstömme työturvallisuudesta.
Kattoremontti luontoa kunnioittaen

Luontoa kunnioittaen!

Tunnemme vastuumme ympäristön kunnossapidosta. Jokaisen remontin yhteydessä ja myös sen jälkeen huolehdimme rakennusjätteiden lajittelusta ja kierrätyksestä. Pyrimme myös suojelemaan piha-aluetta. Esim. vanhat tiilet keräämme katolta nosturiauton jätekonttiin ja sieltä nostamme ne suoraan auton lavalle.