Hyppää sisältöön

Kattoremonttien ammattilainen vuodesta 1997

Perheyritys

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on vuosien myötä kasvanut yli 200 henkeä työllistäväksi ja kuudessa toimipisteessä toimivaksi joukkueeksi. Kattokeskuksen juuret ovat perinteisissä suomalaisissa timpurin ja peltisepän taidoissa, jotka tänä päivänä yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan uusien innovaatioiden hyödyntämiseen asiakkaiden parhaaksi. Olemme asiakkaidemme kumppani kattoremonteissa, kattohuolloissa ja aurinkopaneeliasennuksissa.

Kotimainen valinta

Teemme sukupolvelta toiselle kestäviä kattoja ympäristöä kunnioittaen. Kierrätämme kaikki remontista tulleet jätteet asianmukaisella tavalla. Tekemällä yrityksenä suomalaisia valintoja varmistamme tuotteidemme laadukkuuden ja ekologisuuden sekä tuemme suomalaista työtä. Kun kotimaisuusasteemme on yli 90%, voimme ylpeästi sanoa olevamme kotimainen valinta.

Turvallinen kumppani

Remontin haluttuun lopputulokseen edetään vain hyvällä suunnittelulla ja työntoteutuksella. Käytämme vain omia vakituisessa työsuhteessa olevia asentajia sekä omaa asennuskalustoa. Tämä mahdollistaa sen, että pysymme aina sovitussa aikataulussa. Lisäksi käytämme vain hyväksyttyjä ja ensiluokkaisia tuotteita, jotka suojaavat aktiivisesti kattoa ja omaisuutta.

Toimitusvarmuus

Yli 25-vuotiaana vakaana ja suunnitelmallisena toimijana pysymme vahvana myös haastavina aikoina. Pitkäjänteisen työn ja vakaan talouden ansiosta meillä on vahvat ja luotettavat tavarantoimittajat. Toteutamme remontin suunnitelmien mukaan alusta loppuun asti.

Edelläkävijä

Olemme ylpeitä kehittelemistämme menetelmistä asennustehokkuuden ja työturvallisuuden eteen. Aloitimme tekemään nosturiavusteisia kattoremontteja vuonna 2001, ensimmäisenä Suomessa. Nosturiavusteisuus lisää huomattavasti työturvallisuutta katoilla, koska raskaiden taakkojen kantaminen hankalissa olosuhteissa vähenee ja samalla myös työ nopeutuu huomattavasti. Yhä edelleenkin käyttämämme tuotteet ja menetelmät perustuvat viimeisimpiin kattorakentamisen tutkimuksiin.

Kattokeskus Kuopio

Kuusi toimipistettä

Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Jokaisessa toimipisteessämme nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset asiakkaillemme.

Kattokeskuksen laatupolitiikka

Toimintamme perustana on tyytyväinen ja suositteleva asiakas. Tähän tavoitteeseen pääsemiseksi tekemiseemme on luotu systemaattiset ja tehokkaat toimintamallit, jotka sisältävät vaiheet asiakkaan kontaktoinnista aina kohteen luovutukseen ja jälkimarkkinointiin asti.

Remonttikohteet toteutetaan asiantuntevasti ja laadukkaasti rakentamismääräykset täyttäen. Laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi noudatamme asennuksessa kattotuotteiden valmistajien asennusohjeita, RT-ohjekorttien suosituksia ja Kattoliiton Toimivat Katot– julkaisua.

Laatu ei ole erillistä toimintaa, vaan kiinteä osa jokaisen toimenkuvaa ja päivittäistä tekemistä. Tavoitteet asetetaan vuosisuunnittelun yhteydessä ja niiden toteutumista seurataan ja analysoidaan säännöllisesti. Koko henkilöstön sitoutuminen sovittuihin toimintamalleihin ja tavoitteisiin mahdollistaa tuloksellisen liiketoiminnan ja luo pohjan jatkuvuudelle ja kehittämiselle.

Työntekijät mahdollistavat laadukkaan ja tuloksellisen toimintamme. Valitsemme heidät ammatillisen osaamisen ja henkilökohtaisten ominaisuuksien perusteella ja koulutamme heitä jatkuvasti. Edellytämme kaikilta oma-aloitteista ja vastuullista toimintaa asemasta riippumatta.

Hyväksymme yhteistyökumppaneiksi vain vahvoja toimittajia, jotka jakavat laatukäsityksemme ja jotka toimivat vastuullisesti.

Seuraamme toimintakentässä tapahtuvia muutoksia ja reagoimme niihin nopeasti ja tehokkaasti. Keräämme jatkuvasti palautetietoa toiminnan kehittämiseksi ja asetettujen tavoitteiden toteutumisen seuraamiseksi. Kehittäminen edellyttää koko henkilökunnan aktiivista ja positiivista osallistumista.

Search