Hyppää sisältöön

Kattoremonttien ammattilainen vuodesta 1997

Perheyritys

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on vuosien myötä kasvanut 180 henkeä työllistäväksi ja kuudessa toimipisteessä toimivaksi joukkueeksi. Kattokeskuksen juuret ovat perinteisissä suomalaisissa timpurin ja peltisepän taidoissa, jotka tänä päivänä yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan uusien innovaatioiden hyödyntämiseen asiakkaiden parhaaksi.

Kotimainen valinta

Teemme sukupolvelta toiselle kestäviä kattoja ympäristöä kunnioittaen. Kierrätämme kaikki remontista tulleet jätteet asianmukaisella tavalla. Tekemällä yrityksenä suomalaisia valintoja varmistamme tuotteidemme laadukkuuden ja ekologisuuden sekä tuemme suomalaista työtä. Kun kotimaisuusasteemme on yli 90%, voimme ylpeästi sanoa olevamme kotimainen valinta.

Turvallinen kumppani

Remontin haluttuun lopputulokseen edetään vain hyvällä suunnittelulla ja työntoteutuksella. Käytämme vain omia vakituisessa työsuhteessa olevia asentajia sekä omaa asennuskalustoa. Tämä mahdollistaa sen, että pysymme aina sovitussa aikataulussa. Lisäksi käytämme vain hyväksyttyjä ja ensiluokkaisia tuotteita, jotka suojaavat aktiivisesti kattoa ja omaisuutta.

Edelläkävijä

Olemme ylpeitä kehittelemistämme menetelmistä asennustehokkuuden ja työturvallisuuden eteen. Aloitimme tekemään nosturiavusteisia kattoremontteja vuonna 2001, ensimmäisenä Suomessa. Nosturiavusteisuus lisää huomattavasti työturvallisuutta katoilla, koska raskaiden taakkojen kantaminen hankalissa olosuhteissa vähenee ja samalla myös työ nopeutuu huomattavasti. Yhä edelleenkin käyttämämme tuotteet ja menetelmät perustuvat viimeisimpiin kattorakentamisen tutkimuksiin.

Kattokeskus Kuopio

Kuusi toimipistettä

Toimimme Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Jokaisessa toimipisteessämme nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset asiakkaillemme.

Search