Galleria

Videot

Kaarnatien katot kunnossa

Kuopion Kaarnatiellä, on käynyt vilskettä viime vuosina. Kattokeskus on urakoinut tien kahdestakymmenestä talosta yhteentoista uudet katot ja tyytyväisiä asiakkaita löytyy alueelta helposti. Eläkkeelle ehtinyt pariskunta Pertti ja Anneli Junninen ovat tuoreimmat Kaarnatien asukkaat, jotka ovat kääntyneet Kattokeskuksen puoleen kattoremontin tultua ajankohtaiseksi.

“Joulukuussa 1982 on tämän kurkihirren alle asetuttu ja täällä sitä on siitä asti oltu”, Anneli avaa Junnisen perheen historiaa Kaarnatiellä. “Alkuun oltiin isommalla porukalla kun meitä asui täällä viisi henkeä ja nyt on sitten oltu kahdestaan viimeiset parikymmentä vuotta”. Junnisen perheen historia Kaarnatiellä, samoin kuin talon katon elinikä, on pitkä: lähes päivälleen 36 vuotta.

Junnisten ja Kattokeskuksen tiet alkoivat risteämään sattuman kautta, kun pari kesää takaperin Kaarnatien varrella alkoi näkymään Kattokeskuksen reipasta työväkeä autoineen ja varusteineen. Uteliaisuus, samoin kuin orastava huoli oman katon kunnosta, heräsi Annelilla ja Pertillä.

“Kun ensimmäiset Kattokeskuksen autot tulivat tähän kadulle, alkoi kattoasiat meitäkin aika tavalla kiinnostamaan. Ensimmäisenä kiinnostuimme Kattokeskuksen laadukkaasta kalustosta. Pian huomasimme, että työporukat olivat rivakoita työssään ja heillä synkkasi keskenään todella hyvin.”

 

Pihatöistä kattoremontin suunnitteluun

Kattokeskus urakoi Kaarnatiellä tuolloin useammassa osoitteessa ja pihatöissä viihtyvät Junniset tulivat heti juttuun reippaiden työmiesten kanssa. Eräs juttutuokio jätti pariskunnalle miettimisen aihetta.

Kattoremontti kokemus

“Eräänä iltana puuhastelimme pihalla kun Kattokeskuksen auto ajoi pihaan. Autosta hyppäsi mukavan oloinen nuori mies ja esitteli itsensä Joeliksi. Joelin kanssa ruvettiin puhumaan kattoasioista, ja vaikka emme aktiivisesti olleet kattoremonttia miettineet, alkoi silloin ajatus katon remontoinnista muhimaan.”

Menneenä kesänä Junniset ottivat ajatuksen kattoremontista pois muhimasta ja päättivät teettää remontin. Katto oli vielä päällisin puolin ehjä, mutta Junniset eivät halunneet riskeerata rakkaan talonsa terveyttä. Kattovuodosta aiheutuvien kustannusten korkea hinta hirvitti ja ne haluttiin välttää uusimalla katto hyvissä ajoin. Urakka kilpailutettiin ja tarjouksia otettiin useilta yrityksiltä, mutta lopulta valinta oli helppo: Junniset halusivat Kattokeskuksen hoitamaan remontin alusta loppuun. Kattomateriaaliksi valittiin Ruukin tummanruskea Tiilikainen.

Kattokeskuksen toiminta herätti luottamusta

“Valitsimme Kattokeskuksen yksinkertaisesti siksi, että yrityksen toiminta ja työn jälki kotikadullamme oli ollut niin ammattimaisen näköistä ja nopeaa. Luotto Kattokeskukseen heräsi alunperin naapureiden remontteja seuratessa, mutta ‘sataselle’ luottamus meni viimeistään kun oma remontti alkoi ja Kattokeskuksen pojat pääsivät katolle.”

Kattoremontti Kuopio kokemusEntisenä tiiminvetäjänä Anneliin teki vaikutuksen työporukan yhteishenki, jossa jokainen työntekijä tiesi mitä tekee.

“Tärkein syy siihen, miksi halusimme juuri Kattokeskuksen, oli henkilöstö. Myyntityö oli rehellistä, itse työ katolla eteni nopeasti ja jälki oli hyvää. Jätteet korjattiin pihalta sutjakkaasti ja lopuksi pojat puhalsivat vielä lehtipuhaltimilla roskat ja pölyt pois. Erittäin positiivinen kokemus, josta kerrotaan mieluusti eteenpäin.”

Turvallisuus etusijalla, yöunet tallella

Junninen Kuopio Kattoremontti

Ennakoimalla kattoremontin kanssa Pertti ja Anneli saivat roppakaupalla turvaa ja levollisuutta arkeensa, kun jännittämisen katon kestämisestä saattoi huoletta lopettaa. Pertti tiivistää sen, mikä kattoremontissa on lopulta tärkeintä:

“Remontin jälkeen voimme nukkua yöt hyvin, kun ei kovallakaan vesisateella tarvitse miettiä, että mistä vesi tulee sisään.”

 

 

Tiedätkö missä kunnossa sinun kattosi on? Tilaa maksuton katon kuntokartoitus

 

 

Kattoremontti Kattokeskus

Voimakkaasti kasvava Kattokeskus laajenee Jyväskylään keväällä 2019

Kattoremonttialan kasvuyritys Kattokeskus aloittaa toiminnan Keski-Suomessa keväällä 2019. Kattokeskus tunnetaan erityisesti kehittämästään nosturiavusteisesta kattoremontista, joka lisää huomattavasti työturvallisuutta katoilla. Nosturiavusteisuus vähentää raskaiden taakkojen kantamista hankalissa olosuhteissa ja samalla myös asennustyö nopeutuu huomattavasti.

”Toimintamme laajentuminen Jyväskylään on sekä alueen asukkaiden toive, sekä luontainen sijainti seuraavalle toimipisteellemme, koska se sijaitsee Pirkkalan ja Kuopion toimipisteidemme välissä”, toteaa Kattokeskuksen toimitusjohtaja Ari Laitinen

Yritys ottaa kattoremontista kokonaisvastuun ja tekee kaikki siihen liittyvät työt omalla, vakituisella työvoimallaan. ”Tulemme työllistämään kahden seuraavan vuoden aikana yhteensä 30 henkilöä asentajista myyjiin Jyväskylän alueella. Toivomme löytävämme ahkeria huipputyyppejä tiimiimme”, sanoo yksikönjohtaja Lasse Sivula.

Yksikönjohtajana toimipisteessä aloittaa Lasse Sivula. Hänellä on aiempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta autoalalla.

Vuosittain Kattokeskus toteuttaa yli 1000 vesikattoremonttia avaimet käteen -periaatteella ja konserni työllistää 130 henkilöä. Yrityksen pääpaikka on Pirkkalassa. Kattokeskus on kasvanut viimevuosina voimakkaasti ja on avannut toimipisteet Kuopioon sekä Turkuun kahden viime vuoden aikana. Konsernin liikevaihto on kasvanut 87% viimeisen 3 vuoden aikana ja oli vuonna 2017 17,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Laitinen, 040 505 2275
Yksikönjohtaja Lasse Sivula, 044 988 2238

Ormaxin Kattojen Kunkku 2018 etsii vuoden vaikuttavinta kattoremonttikodetta

Kattokeskus osallistuu tämänkertaiseen King of Roofs -kilpailuun perinteikkään Tavelan kartanon päärakennuksen kattoremontilla. Tavelan kartanon juuret juontavat 1500-luvulle. Kartanon mailla on monenlaisia rakennuksia, joiden kattoja Kattokeskus on uudistanut jo aiemminkin. Nyt oli vuorossa 1830-luvulta peräisin oleva kartanon päärakennus.

Tutustu Kattokeskuksen kilpailukohteeseen!.

Kattokeskus saapuu Turkuun

Kattokeskus aloittaa toiminnan Varsinais-Suomessa 8.1.2018. Toimipistettä etsitään parhaillaan ja työntekijöiden rekrytointi on käynnissä. Turun talousalueella on paljon monen ikäisiä omakotitaloja, joiden katot ovat tulleet elinkaarensa päähän. Kattokeskuksen toimintakonsepti on hioutunut 20 vuoden aikana huippuunsa ja kehitystyö jatkuu edelleen. Kattokeskus on tullut tunnetuksi vastuullisena ja ammattitaitoisena kattoremonttien taitajana. Yritys ottaa kattoremontista kokonaisvastuun ja tekee kaikki siihen liittyvät työt omalla, vakituisella työvoimallaan.

Janne Lehtola lähtee käynnistämään Turun toimipistettä. Hänellä on jo aiempaa kokemusta Uudenmaan Kattokeskuksen synnyttämisestä ja sen myynnin kehittämisestä.

Kiinnostaisiko sinua työpaikka Kattokeskuksella asentajana tai myyjänä? Laita hakemus vetämään!