Galleria

Videot

Sulevi Toivo Kattokeskuksen uudeksi Toimitusjohtajaksi

Kattokeskuksen hallitus on nimittänyt Kattokeskuksen uudeksi Toimitusjohtajaksi 19.5.2020 alkaen Sulevi Toivon.

Sulevi Toivo aloittaa Toimitusjohtajan tehtävässään välittömästi. Sulevi on toiminut viimeisen vuoden Kattokeskuksen Henkilöstö- ja kehitysjohtajana. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hänellä on vahva kokemus myynnistä sekä myynnin ja hallinnon erilaisista kehitys- ja johtotehtävistä.

”Kattokeskus on todella hieno ja mielenkiintoinen yritys sekä loistava työpaikka. Kattokeskus on kehittynyt viime vuosina paljon ja yhtiössä sekä alalla on tulevaisuudessakin erittäin hyvät kehitysnäkymät. Pyrimme olemaan tulevaisuudessa entistäkin vahvempi kattoremonttialan yritys, jossa henkilöstö viihtyy, tehdään kannattavaa kasvua ja jonka asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä. Suurella innolla lähden yhdessä Kattokeskuksen henkilöstön kanssa kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin”, Sulevi kommentoi uutta työtehtäväänsä.

Lisätietoja:
Henry Riihimäki
HPJ
0400 630 939

Sulevi Toivo
Toimitusjohtaja
050 469 8890

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Teemme kattoremontteja ja kattohuoltotöitä Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa sekä Keski-Suomessa. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli yli 25 miljoonaa euroa ja palveluksessamme toimii 170 rakennusalan rautaista ammattilaista.

Otamme koronaviruksen huomioon toiminnassamme

Kartoitus

Noudatamme suositeltuja ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen taltuttamiseksi. Asiakkaidemme palvelemista varten olemme ottaneet käyttöön helppokäyttöiset videopuhelut tarjouksien ja kuntoraporttien läpikäymisessä.

Tiedämme, että koronavirus tuo mukanaan taloudellisia vaikutuksia. Tästä johtuen tarjoamme nyt 6 kk korotonta ja kulutonta eräpäivänsiirtoa uusiin rahoitussopimuksiin.

Asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Jatkamme ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä varmistaaksemme sen, että voimme toimia suomalaisten kattojen hyväksi.

Lisätietoja saat täältä tai  p. 010 2290 190, [email protected]

Kaarnatien katot kunnossa

Kuopion Kaarnatiellä, on käynyt vilskettä viime vuosina. Kattokeskus on urakoinut tien kahdestakymmenestä talosta yhteentoista uudet katot ja tyytyväisiä asiakkaita löytyy alueelta helposti. Eläkkeelle ehtinyt pariskunta Pertti ja Anneli Junninen ovat tuoreimmat Kaarnatien asukkaat, jotka ovat kääntyneet Kattokeskuksen puoleen kattoremontin tultua ajankohtaiseksi.

“Joulukuussa 1982 on tämän kurkihirren alle asetuttu ja täällä sitä on siitä asti oltu”, Anneli avaa Junnisen perheen historiaa Kaarnatiellä. “Alkuun oltiin isommalla porukalla kun meitä asui täällä viisi henkeä ja nyt on sitten oltu kahdestaan viimeiset parikymmentä vuotta”. Junnisen perheen historia Kaarnatiellä, samoin kuin talon katon elinikä, on pitkä: lähes päivälleen 36 vuotta.

Junnisten ja Kattokeskuksen tiet alkoivat risteämään sattuman kautta, kun pari kesää takaperin Kaarnatien varrella alkoi näkymään Kattokeskuksen reipasta työväkeä autoineen ja varusteineen. Uteliaisuus, samoin kuin orastava huoli oman katon kunnosta, heräsi Annelilla ja Pertillä.

“Kun ensimmäiset Kattokeskuksen autot tulivat tähän kadulle, alkoi kattoasiat meitäkin aika tavalla kiinnostamaan. Ensimmäisenä kiinnostuimme Kattokeskuksen laadukkaasta kalustosta. Pian huomasimme, että työporukat olivat rivakoita työssään ja heillä synkkasi keskenään todella hyvin.”

 

Pihatöistä kattoremontin suunnitteluun

Kattokeskus urakoi Kaarnatiellä tuolloin useammassa osoitteessa ja pihatöissä viihtyvät Junniset tulivat heti juttuun reippaiden työmiesten kanssa. Eräs juttutuokio jätti pariskunnalle miettimisen aihetta.

Kattoremontti kokemus

“Eräänä iltana puuhastelimme pihalla kun Kattokeskuksen auto ajoi pihaan. Autosta hyppäsi mukavan oloinen nuori mies ja esitteli itsensä Joeliksi. Joelin kanssa ruvettiin puhumaan kattoasioista, ja vaikka emme aktiivisesti olleet kattoremonttia miettineet, alkoi silloin ajatus katon remontoinnista muhimaan.”

Menneenä kesänä Junniset ottivat ajatuksen kattoremontista pois muhimasta ja päättivät teettää remontin. Katto oli vielä päällisin puolin ehjä, mutta Junniset eivät halunneet riskeerata rakkaan talonsa terveyttä. Kattovuodosta aiheutuvien kustannusten korkea hinta hirvitti ja ne haluttiin välttää uusimalla katto hyvissä ajoin. Urakka kilpailutettiin ja tarjouksia otettiin useilta yrityksiltä, mutta lopulta valinta oli helppo: Junniset halusivat Kattokeskuksen hoitamaan remontin alusta loppuun. Kattomateriaaliksi valittiin Ruukin tummanruskea Tiilikainen.

Kattokeskuksen toiminta herätti luottamusta

“Valitsimme Kattokeskuksen yksinkertaisesti siksi, että yrityksen toiminta ja työn jälki kotikadullamme oli ollut niin ammattimaisen näköistä ja nopeaa. Luotto Kattokeskukseen heräsi alunperin naapureiden remontteja seuratessa, mutta ‘sataselle’ luottamus meni viimeistään kun oma remontti alkoi ja Kattokeskuksen pojat pääsivät katolle.”

Kattoremontti Kuopio kokemusEntisenä tiiminvetäjänä Anneliin teki vaikutuksen työporukan yhteishenki, jossa jokainen työntekijä tiesi mitä tekee.

“Tärkein syy siihen, miksi halusimme juuri Kattokeskuksen, oli henkilöstö. Myyntityö oli rehellistä, itse työ katolla eteni nopeasti ja jälki oli hyvää. Jätteet korjattiin pihalta sutjakkaasti ja lopuksi pojat puhalsivat vielä lehtipuhaltimilla roskat ja pölyt pois. Erittäin positiivinen kokemus, josta kerrotaan mieluusti eteenpäin.”

Turvallisuus etusijalla, yöunet tallella

Junninen Kuopio Kattoremontti

Ennakoimalla kattoremontin kanssa Pertti ja Anneli saivat roppakaupalla turvaa ja levollisuutta arkeensa, kun jännittämisen katon kestämisestä saattoi huoletta lopettaa. Pertti tiivistää sen, mikä kattoremontissa on lopulta tärkeintä:

“Remontin jälkeen voimme nukkua yöt hyvin, kun ei kovallakaan vesisateella tarvitse miettiä, että mistä vesi tulee sisään.”

 

 

Tiedätkö missä kunnossa sinun kattosi on? Tilaa maksuton katon kuntokartoitus

 

 

Kattoremontti Kattokeskus

Voimakkaasti kasvava Kattokeskus laajenee Jyväskylään keväällä 2019

Kattoremonttialan kasvuyritys Kattokeskus aloittaa toiminnan Keski-Suomessa keväällä 2019. Kattokeskus tunnetaan erityisesti kehittämästään nosturiavusteisesta kattoremontista, joka lisää huomattavasti työturvallisuutta katoilla. Nosturiavusteisuus vähentää raskaiden taakkojen kantamista hankalissa olosuhteissa ja samalla myös asennustyö nopeutuu huomattavasti.

”Toimintamme laajentuminen Jyväskylään on sekä alueen asukkaiden toive, sekä luontainen sijainti seuraavalle toimipisteellemme, koska se sijaitsee Pirkkalan ja Kuopion toimipisteidemme välissä”, toteaa Kattokeskuksen toimitusjohtaja Ari Laitinen

Yritys ottaa kattoremontista kokonaisvastuun ja tekee kaikki siihen liittyvät työt omalla, vakituisella työvoimallaan. ”Tulemme työllistämään kahden seuraavan vuoden aikana yhteensä 30 henkilöä asentajista myyjiin Jyväskylän alueella. Toivomme löytävämme ahkeria huipputyyppejä tiimiimme”, sanoo yksikönjohtaja Lasse Sivula.

Yksikönjohtajana toimipisteessä aloittaa Lasse Sivula. Hänellä on aiempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta autoalalla.

Vuosittain Kattokeskus toteuttaa yli 1000 vesikattoremonttia avaimet käteen -periaatteella ja konserni työllistää 130 henkilöä. Yrityksen pääpaikka on Pirkkalassa. Kattokeskus on kasvanut viimevuosina voimakkaasti ja on avannut toimipisteet Kuopioon sekä Turkuun kahden viime vuoden aikana. Konsernin liikevaihto on kasvanut 87% viimeisen 3 vuoden aikana ja oli vuonna 2017 17,4 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Laitinen, 040 505 2275
Yksikönjohtaja Lasse Sivula, 044 988 2238