Hyppää sisältöön

Ehjä katto
on talon henkivakuutus

Katolla on monta tehtävää: kate pitää sateen, aluskate ohjaa tiivistyvän veden pois ja tuuletus estää kosteuden syntymistä pitäen rakenteet kuivina. Talo ja sen asukkaat voivat hyvin, kun katto on kunnossa. Kattokeskus hoitaa katot kuntoon yli 15 000 kattoremontin kokemuksella.

Kattoremontti on sijoitus kotiisi

Kattoremontti ei ole vain kosmeettinen kohennus – hyvä remontti on satsaus tulevaan.

Säästä rahaa

Toimiva katto suojelee taloa ja voi pienentää lämmityskustannuksia. Pitkässä juoksussa katon uusiminen nostaa talosi arvoa.

Vältä kosteusvauriot

Ehjä katto suojaa taloa kosteusvaurioilta. Kun toimit ajoissa, sisäilma säilyy hyvänä.

Paranna talosi ilmettä

Kulunut katto huonontaa talon yleisilmettä. Uusi katto tekee oikeutta koko talolle.

Raahaa osoitinta ja huomaat, kuinka kattoremontti parantaa katon ulkonäköä.

Näin etenee Suomen vaivattomin kattoremontti

Suunnittelu

Kattoasiantuntijamme kartoittaa kanssasi, mikä on kattoremontin tarve. Määrittelemme yhdessä
kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit, jotta kattoremontti on loppuun asti mietitty.

Kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut yksityiskohdat tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Tärkeintä on valita yksilöllisesti soveltuvimmat kattoratkaisut.

Ammattimainen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet katot ja kattoremontit sopimuksen mukaisesti. Keskimäärin remontti vie viisi päivää. Kattoremontti kannattaa jättää ammattilaisten toteutettavaksi.

Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon. Kierrätämme jätteet asianmukaisella tavalla.

Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa kattotöiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa katemateriaalille 30–50 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.

Milloin tarvitaan kattoremontti?

Katto vuotaa, tuuletus puuttuu, vesikaton remontti lykkääntyy vuosi toisensa jälkeen – olipa kyseessä rintamamiestalon tai mökin kattoremontti, katon korjaus kannattaa hoitaa ajoissa.

Onko pelti- tai tiilikattosi tullut tiensä päähän?

Niin pelti- kuin tiilikattokin tarvitsee ennen pitkää saneerausta. Käytämme remonteissamme kotimaisia Ruukki ja Ormax -kattomateriaaleja, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään.

KATSO PELTIKATTOMALLISTOMME

KATSO TIILIKATTOMALLISTOMME

Search