Slide

Kattoremontti

Ehjä ja toimiva katto on koko talon henkivakuutus

Talo ja sen asukkaat voivat hyvin kun kate pitää sateen, aluskate ohjaa tiivistyvän veden turvallisesti pois sekä riittävä tuuletus pitää kosteuden poissa ja rakenteet kuivina. Huonolla ja käyttöikänsä päässä olevalla katolla on vakavia seurauksia. Usein katon puutteet eivät näy päälle ja näin kosteus pääsee tekemään tuhojaan vuosikausia. Kun viivyttää tarkastusta ja remonttia pitkään, voi olla että pelkkä kattoremontti ei enää riitäkään. Kosteus hiipii syvemmälle ja antaa oivan kasvualustan homeelle ja mikrobeille. Toimiva ja ehjä katto vaikuttaa myös sisäilmaan. Ummehtunut haju sisällä saattaa kertoa kattovaurioista.

Slide katon kuntokartoitus

Tilaa ilmainen katon terveystarkastus!

Ryhdy heti toimeen katon ja koko talon hyvinvoinnin puolesta. Tilaa ilmainen katon terveystarkastus meiltä. Se saattaa pelastaa talon takaisin terveiden kirjoihin. Saat katon terveystarkastuksesta raportin ja jos on tarvetta, myös kiinteän tarjouksen kattoremontista.

Näin elämäsi helpoin kattoremontti etenee

1. Suunnittelu

Kattoasiantuntijamme kartoittaa kanssasi, mikä on kattoremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit, jotta kattoremontti on loppuun asti mietitty.

2. Kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat kattourakasta. kattoremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat kattoratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Ammattimainen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet katot ja kattoremontit sopimuksen mukaisesti.

4. Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

5. Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa kattotöiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa katemateriaalille 30 – 50 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.

Youtube
Katso kuinka toteutamme
kattoremontin

Tiilikainen Ruukki Tiilikainen Tiilikainen on perinteisistä muotokatteistamme kaikkein suosituin. Parhaimmillaan se on perinteisissä suomalaisissa taloissa.

Tiilikainen istuu luontevasti suomalaiseen luontoon ja arkkitehtuuriin. Matala profiili antaa katosta rauhallisen ja kauniin vaikutelman. Samalla se on muotonsa vuoksi helppo huoltaa ja puhdistaa.
Katso referenssikuvia peltikatoista > Tuotetiedot > Ruukki Tiilikainen
elite Ruukki Elite Arvokkuutta henkivä Elite on suunniteltu sinulle, joka haluat katoltasi edustavaa ulkonäköä

Elite on muotokatteiden näyttävin vaihtoehto. Sen korkea profiili antaa katolle ilmettä ja elävyyttä. Parhaimmillaan sen muoto tulee esiin suurilla pinnoilla. Elite todellakin kruunaa kotisi.
Katso referenssikuvia peltikatoista > Tuotetiedot > Ruukki Elite
classic Ruukki Classic Ruukki Classic Jos etsit ajattoman tyylikästä kattoa, valitse Classic. Se on nimensä veroinen klassikko, joka on valloittanut paikkansa suomalaisten sydämissä.

Classic-mallin puhtaat suoralinjaiset muodot henkivät hillittyä arvokkuutta. Edistykselinnen kiinnitystekniikkansa ansiosta se on helppo ja nopea asentaa.
Katso referenssikuvia peltikatoista > Tuotetiedot >
Classic Silence Ruukki Classic Silence Ruukki Classic Ruukki Classic Silence on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty profiili. Lisäksi se vaimentaa ääniä tehokkaasti. Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin.

Kaikki katon osat on mietitty viimeistä piirtoa myöten. Piiloon jäävät kiinnitysruuvit, sauman sulkimet, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuinen sileä pinta takaavat viimeistellyn ulkonäön.
Katso referenssikuvia peltikatoista > Tuotetiedot >
T20 Ruukki T20 T20 on muotoilultaan symmetrinen ja suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. T20 vesikatteen tasalinjainen porrastus tekee siitä näyttävän ja helpon asentaa.

Katso referenssikuvia peltikatoista > Tuotetiedot > Ruukki /20
Peltikatot Ruukki Classic Ruukki Tiilikainen Ruukki Elite Ruukki T20 Ruukki Classic Silence

Protector Ormax Protector+ Ormax Protectorissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv- säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Kotimainen Ormax Protector-betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen. Katso referenssikuvia tiilikatoista > Tuotetiedot > Avainlippu Evo Ormax EVO Edistyksellinen UUSI laattakattotiili Ormax EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Se edustaa uusinta kattotiiliteknologiaa ja se valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista. EVO on rakentamisen edelläkävijän valinta! Katso referenssikuvia tiilikatoista > Tuotetiedot > Ormax EVO Avainlippu Ormax Ormax Klassinen läpivärjätty betonikattotiili, joka on helppo asentaa ja josta löytyy lukuisia värivaihtoehtoja. Ormaxia saa seitsemää eri väriä – tietenkin laajalla tarvikevalikoimalla. Suomessa kehitetty ja valmistettu Ormax on kattotiilivaativiin sääoloihin ja siinä on läpivärjäyksen ohella kestävä pintamaalaus. Katso referenssikuvia tiilikatoista > Tuotetiedot > Ormax Avainlippu Tiilikatot Ormax Protector+ Ormax EVO Ormax

Katso raahaamalla kuinka kattoremontti
parantaa talon ulkonäköä

Slide Muuta Rahoitus ja kotitalousvähennys > Vesikattoremontissa
huomioitavaa >
Viisi syytä, jolloin vanhan
katon omistajan tulisi
nähdä punaista >
Kattoremontin työvaiheet > Huoltopalvelut > Energiaremontit >

Tilaa ilmainen katon terveystarkastus

Ryhdy heti toimeen katon ja koko talon hyvinvoinnin puolesta. Tilaa ilmainen katon terveystarkastus meiltä. Se saattaa pelastaa talon takaisin terveiden kirjoihin. Saat katon terveystarkastuksesta raportin ja jos on tarvetta, myös kiinteän tarjouksen kattoremontista.