Hyppää sisältöön

Helppo ja huoleton verkkotapaaminen

Voit tavata kattoasiantuntijamme nyt myös maksuttomassa verkkotapaamisessa vaivattomasti ja paikasta riippumatta!

Kattoremontti etänä?

No ei nyt ihan, mutta yhä kasvavalla joukolla asiakkaitamme on tarve saada hoidettua kattoremontin suunnitteluun ja tarjoukseen liittyvät tapaamiset etänä maksuttomassa verkkotapaamisessa. Verkkotapaaminen on erinomainen vaihtoehto, kun et syystä tai toisesta voi vastaanottaa kattoasiantuntijaamme luoksesi tai olet kaukana varsinaisesta kattoremonttikohteesta.

 Tapaaminen toteutetaan Teamsissa, jota varten tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja toimivan internetyhteyden. Lähetämme Teams-kutsun sähköpostiisi. Voit liittyä Teams-kokoukseen vaikka sinulla ei ole Teams-tiliä. Jos Teams ei ole sinulle tuttu, kattoasiantuntijamme opastaa sinua sen käyttämisessä. 

Näin verkkotapaaminen etenee

Takaamme asiakkaillemme myös verkkotapaamisessa yksilöllisen ja laadukkaan palvelun!

Verkkotapaamispyyntö

  • Varaa maksuton verkkotapaaminen tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella.

Kattoasian-
tuntijamme yhteydenotto

  • Kattoasiantuntijamme soittaa sinulle mahdollisimman tarkoin toivomasi yhteydenottoaikana. Varaa puheluun aikaa noin 15 minuuttia.

  • Puhelun aikana kattoasiantuntijamme tekee alkuhaastattelun ja neuvoo, mitä lisätietoja ja dokumentteja kohteesta tarvitaan varsinaista verkkotapaamista varten. Et siis tarvitse niitä vielä tässä vaiheessa.

  • Sovitte yhdessä verkkotapaamisen ajankohdan ja saat siitä sähköpostiin erillisen Teams-kutsun.

Verkkotapaaminen

  • Sovittuna ajankohtana kattoasiantuntijamme käy etäyhteyden välityksellä läpi kattoremonttitarjouksen, joka on tehty alkukartoituksen ja antamiesi tietojen pohjalta.

  • Voitte yhdessä keskustella ja sopi sinulle sopivat ratkaisut.

  • Kattoasiantuntija on yhteyshenkilösi koko suunnittelu- ja tarjouskierroksen ajan.

Kattoasiat hoituivat verkkotapaamisessa tehokkaasti

Hartikaiset hyödynsivät mahdollisuuden tavata Kattokeskuksen kattoasiantuntija verkkotapaamisessa. Kattoremontin suunnittelu ja tarjouksen saaminen etänä sujui hyvin ja oli tehokasta ajankäyttöä.

Lue lisää VERKKOTAPAAMISESTA

Onnistunut kattoremontti alkoi verkkotapaamisesta

Rauhamäet ottivat Kattokeskukseen yhteyttä nettisivujen kautta. Koska kattoremonttikohde sijaitsi saaressa ja asiakkaalla olisi ollut sinne reippaasti ajomatkaa, kattoasiantuntija soitti ja ehdotti verkkotapaamista..

Lue lisää VERKKOTAPAAMISESTA

Search