Hyppää sisältöön

Kattoremontin hinta

Mitä kattoremontti maksaa? Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Kattokeskus tarjoaa asiakkailleen huolettomat kattoremontit. Tinkimättömällä suomalaisella työllä ja korkeaa laatua vaalien. Meiltä saat kattoremontin avaimet käteen: suunnittelusta toteutukseen, purkutöistä loppusiivoukseen.

Laadukas katto kestää ankaria skandinaavisia sääolosuhteita – tuulta, tuiskua ja auringonpaahdetta jopa vuosikymmenien ajan. Huolella saneerattu katto suojelee taloa kosteusvaurioilta ja voi pienentää lämmityskustannuksia. Laadukkaan kattoremontin hinta maksaakin itseään takaisin huolettomana asumisena.

Selvitä hinta kattolaskurillamme

Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Kattoremontin hinta muodostuu monesta tekijästä.

Hintaan vaikuttavat mm.

 • Katon pinta-ala ja malli
 • Katon kaltevuus
 • Kerrosten lukumäärä
 • Käytettävä katemateriaali
 • Valitut lisävarusteet
 • Katon erityispiirteet, kuten kattoikkunat
 • Kattoremontin laajuus
 • Kattoremontin ajankohta

Tutustu artikkeliimme, jossa pureudumme tarkemmin miten kattoremontin hinta muodostuu.

Tarjouksen sisältö ratkaisee

Eri toimijoiden hinnat ovat harvoin suoraan vertailukelpoisia. Muistathan vertailla käytetyt materiaalit ja punnita vaihtoehtojen laatua. Myös työ voidaan suorittaa monella tavalla: meillä urakasta vastaa oma ammattitaitoinen vakituinen henkilöstö, nykyaikaisella kalustolla ja jämptillä aikataululla.

Selvitä hinta kattolaskurillamme

Miksi Kattokeskus?

 • Avaimet käteen -kattoremontti – suunnittelusta loppukatselmukseen
 • Laatu ratkaisee – prosessi hoidetaan sertifioidun laatujärjestelmän mukaan
 • Takuulla kuntoon – 5 vuoden asennustakuu ja valmistajan takuu katemateriaalille
 • Omat asentajat – toimimme rehdisti ja säntillisesti
 • Luotettava aikataulu – työt tehdään ammattimaisesti aikataulussa
 • Huolellinen ja siisti – siivoamme lopuksi työmaan ja kierrätämme jätteet asianmukaisesti
 • Tunnemme skandinaaviset sääolosuhteet
 • Välitämme asiakkaistamme – laadukas katto tukee huoletonta asumista

Kattolaskuri

Täytä tiedot katostasi laskuriin ja saat sähköpostiisi hinta-arvion muutaman minuutin kuluessa.(Katso myös roskapostikansio)

Mihin Kattokeskuksen kattolaskurin hinta-arvio perustuu?

Kattolaskurin hinta-arvio perustuu muuttujiin, joihin kuuluvat mm. katon pinta-ala, kattomalli, kattokaltevuus, kerrosten lkm sekä valitut lisävarusteet. Näiden tietojen pohjalta kattolaskuri antaa sinulle hinta-arvion. Kattolaskuri ei ota kantaa esim. katemateriaaliin tai muihin seikkoihin, jotka saattavat muuttaa todellista hintaa puoleen tai toiseen. Lopullisen kattoremontin hinnan saatte tietää, kun kattoasiantuntijamme käy paikan päällä laskemassa tarjouksen kattoremontista.

Toimiiko hinta-arvio vain omakotitaloille?

Hinta-arvio toimii tällä hetkellä vain omakotitaloille ja tietyissä tapauksissa yksittäisille paritaloille.

Helppo ja huoleton verkkotapaaminen

Haluaisitko tarkemman hinta-arvion kattoremontistasi? Jätä yhteydenottopyyntö verkkotapaamisesta kattoasiantuntijallemme. Kattoasiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja saat tarkemman arvion kattoremontista helposti etäyhteyksien välityksellä.

Pyydä tarjous kattoremontista helpon verkkotapaamisen avulla

Kattoremontin rahoitus

Haluatko kattoremontille vaivattoman rahoituksen?

Olemme neuvotelleet asiakkaillemme OP:n joustavan ja turvallisen kattorahoituksen!

 

Kokemuksia kattoremonteistamme

 

”Kattokeskuksen myyjä kertoi yksityiskohtaisesti, miten kattoremontti tehdään ja miten se etenee sekä mitä materiaaleja käytetään. Hän ei tyrkyttänyt tuotetta vaan antoi aikaa miettiä. Sanoi kättelyssä, että emme varmasti ole halvin, mutta pyrimme siihen, että olemme paras ja lopputulos on asiakkaalle hyvä ja hän saa hyvin tehdyn ja pitkäikäisen katon. Sain myyjältä erittäin luotettavan kuvan toiminnasta ja nyt voin kokemuksesta sanoa, että kaikki myyjän lupaamat seikat toteutuivat.” Timo Lindström, Varsinais-Suomi

”Olen noin 15 vuotta sitten ollut kyseessä olevan yrityksen kanssa tekemisissä. Silloin kaikki hoitui hyvin, niin miksi vaihtaa? Olin tyytyväinen silloin ja olen erittäin tyytyväinen työn tulokseen nyt.” Markku Haapala, Pirkanmaa

”Myyjän huolehtiminen asiakkaan eduista oli merkillepantavaa, josta jäi todella hyvä ja luotettava vaikutelma laatu-hintasuhteesta. Olemme tyytyväisiä hyvään laatuun. Jäi tunne, ettemme maksaneet liikaa emmekä turhasta.” Asiakas

Ota yhteyttä!

Search