Hyppää sisältöön

Tyylikäs Ruukin aurinkosähkö-katto

Designia arvostavalle uusi katto ja aurinkovoimala yhtenäisellä ilmeellä

Aurinkosähkökatto

Ruukin aurinkosähkökatto on hillityn tyylikäs, mutta samalla tehokas vaihtoehto perinteisten aurinkopaneelien sijaan. Aurinkosähkökatossa eurooppalaisen Roofit.Solarin aurinkovoimala on integroitu suoralinjaiseen Ruukki Classic -teräskattoon. Tämän yhdistelmän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kattoremontin, jonka jälkeen uusi ja ilmeeltään yhtenäinen katto tuottaa tehokkaasti sähköä ilman, että katolle on erikseen asennettu näkyviä paneelielementtejä

Miksi kannattaa valita Ruukin aurinkosähkökatto?

Aurinkosähkökatto ei pelkää vaihtelevia säitä, sillä sen on suunniteltu kestämään lunta, jäätä, rakeita ja tuulta. Materiaalit ovat korkealaatuisia ja teräs ensiluokkaista Ruukki-laatua. Sähköjohdot kulkevat suojassa katon alla ja vahva metallitausta osaltaan varmistaa, että aurinkosähkökatto on kestävä ratkaisu.

 

Perinteisiin päälleasennettaviin aurinkopaneeleihin verrattuna aurinkosähkökatto on käyttäjälleen vaivaton ja helppohoitoinen, sillä paneelielementit eivät kerää lunta, jäätä ja puunlehtiä.

Aurinkosähkökatto voidaan asentaa rakennuksiin, joiden katonkaltevuus on vähintään 10 astetta (1:5,5). Integroidut paneelielementit voi asentaa joko koko lappeelle tai osalle lapetta. Paneelielementin neliöpaino on noin 16 kg ja niiden asennus on helppoa ja nopeaa lukkosauman ansiosta.

 

Search