Hyppää sisältöön

Kattoremontit taloyhtiöille

Kattoremontit taloyhtiöille avaimet käteen -periaatteella

Kattokeskuksella perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan innovaatioiden hyödyntämiseen. Käytämme vain hyväksyttyjä ja ensiluokkaisia tuotteita, jotka suojaavat aktiivisesti taloyhtiösi kattoja ja omaisuutta. Kattoremontti on asiakkaillemme vaivaton projekti – hoidamme remontin avaimet käteen -periaatteella.

 

Pyydä tarjous kattoremontista

 

Kattokeskus on vaivaton
ja turvallinen valinta

Sadat taloyhtiöt ja julkiset rakennuttajat ovat valinneet
Kattokeskuksen kattoremontin toteuttajaksi.

Oma asennus

Käytämme vain omia vakituisessa työsuhteessa olevia asentajia sekä omaa asennuskalustoa. Tämä mahdollistaa sen, että pysymme aina sovitussa aikataulussa.

Turvallisuus

Kannamme vastuun taloyhtiön kattoremontista: vastaamme työturvallisuudesta sekä laadimme jokaisesta kohteesta työturvallisuussuunnitelman.

Tiedottaminen

Pidämme taloyhtiöt sekä asukkaat ajantasalla remontin kulusta ja siihen liittyvistä poikkeustoimista remontin alusta loppuun.

”Kuva, joka yrityksestä jäi, oli erinomaisen hyvä: rehti ja suoraselkäinen. Kattoremontin hinta oli kohtuullinen – olemme erittäin tyytyväisiä tähän investointiin.”

Markku Lansola, HPJ, As. Oy Kuusmiehentie 66

Kattoremontin toteutus

Työ alkaa työkohteeseen tutustumisella. Suunnittelemme kattoremontin aikataulun ja siitä tiedottamisen sekä varmistamme informaation kulun koko kattoremontin ajaksi. Kattoremontin hinta määritellään kohdekohtaisesti ja ilmoitetaan etukäteen.

Näin etenee Suomen vaivattomin kattoremontti

Kattoremontin suunnittelu

Kattoasiantuntijamme kartoittaa kanssanne, miten kattoremontti kannattaa toteuttaa taloyhtiössänne. Määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit, jotta kattoremontti on loppuun asti mietitty.

Kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut yksityiskohdat tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Tärkeintä on valita yksilöllisesti juuri teidän taloyhtiöön soveltuvin kattoratkaisu.

Urakkasopimus

Teemme urakkasopimuksen, josta löytyy yksityiskohtaiset tiedot tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Sovimme samalla mm. projektin aikaisesta viestinnästä asukkaille.

Onnistunut toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet katot ja kattoremontit sopimuksen mukaisesti.

Huolellinen siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon. Kierrätämme jätteet asianmukaisella tavalla.

Kattava takuu

Voit nukkua yönne rauhassa kattotöiden jälkeen, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa katemateriaalille 30–50 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.

Yläpohja kartoitus

Varaa veloitukseton katon terveystarkastus!

Tarjoamme ilmaisen katon terveystarkastuksen. Kuntokartoitukseen sisältyy:

  1. Kattoasiantuntijan tekemä kartoitus
  2. Rakenteiden tarkastus
  3. Yläpohjan tarkastus
  4. Vauroiden, riskien ja puutteiden havainnointi
  5. Kuvallinen raportti, joka sisältää toimenpide-ehdotukset ja kustannusarvion.
Varaa veloitukseton katon terveystarkastus

Onko taloyhtiösi kattoremontti ajankohtainen Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais-Suomessa tai Keski-Suomessa?

Soita palvelunumeroomme 010 2290 190 tai ota yhteyttä tästä.

Ota yhteyttä

Search