Hyppää sisältöön

Tunnelma kattoon – Kattokeskus ja F-liiga yhteistyöhön

F-liiga ja Kattokeskus Suomi Oy ovat solmineet kevääseen 2025 asti ulottuvan yhteistyösopimuksen.

7.1.2023

Kyse on samalla vuonna 1997 perustetun perheyrityksen ensimmäisestä merkittävästä valtakunnantason urheilusponsorointisopimuksesta. Vuosien myötä Kattokeskuksesta on kasvanut yksi alansa suurimmista toimijoista Suomessa. Tänä päivänä kyse on yli 200 henkeä työllistävästä ja kuudessa eri toimipisteessä toimivasta joukkueesta, joka etsii aktiiviesti uusia kattotoimialasta kiinnostuneita myyjiä ja kattoasentajia rosteriinsa.

– On todella hienoa päästä mukaan F-Liigan matkaan. Salibandy on lajina hyvässä kasvussa ja F-Liigan tekemisessä on erittäin hyvä boogie päällä! Yhteistyön sisällöissä oli alusta asti hienosti huomioitu Kattokeskuksen toimiala ja kehitetty ideoita juuri meidän tarpeisiimme. Siksi tähän kumppanuuteen oli helppo lähteä ja uskon, että yhteistyö tukee vahvasti tavoitteitamme, pohtii Kattokeskuksen markkinointipäällikkö Kalle Tuominen.

– Kattokeskus on hieno esimerkki suomalaisesta erityisosaamisesta, jonka me salibandyperheenä otamme avosylin vastaan yhteiseen kasvutarinaamme. Toimialan ja yrityksen erityispiirteet huomioivat innovatiiviset sopimussisällöt ovat salibandyn vahvuus, joista Kattokeskuskin pääsee jatkossa hyötymään. Kattoremontin tarpeessa olevat Kattokeskuksen asiakkaat voivat kokea tulevina kuukausina iloisia yllätyksiä ja voittaa itselleen jopa Singaporen matkan, kertoo F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko.

Search