Hyppää sisältöön

Hyödynnä etusi 15.10. mennessä!

Jätä tarjouspyyntö kattoremontista nyt! Saat 6 kuukauden korottaman ja kuluttoman eräpäivänsiirron laskuusi. Ole siis nopea, tämä etu on voimassa vain 15.10.2023 asti ja koskee vuoden 2023 loppuun mennessä toteutettuja kattoremontteja!

Ohittamaton etu kattoremontin investointiin

Huomasimme kiinnostuksesi kattoremontin tärkeydestä, kun olit käyttänyt sivustoltamme löytyvää kattolaskuria kattoremontin hinnan arviointiin. Kiitoksena laskurin käytöstä tarjoamme ohittamattoman edun kattoremontin investointiin: 👉saat 6 kuukauden korottaman ja kuluttoman eräpäivänsiirron kattoremonttilaskuusi!

👉Tämä etu on ainoastaan kattolaskuria käyttäneille asiakkaillemme ja voit lunastaa sen jättämällä meille yhteydenottopyynnön 15.10.2023 mennessä. Etu on voimassa vuoden 2023 loppuun mennessä toteutettuihin kattoremontteihin. Kirjoita lomakkeen lisätietoihin: Laskuri 2023.

Jätä tarjouspyyntö

 

Asiakkaamme kertovat

Työ sujui nopeasti ja laadukkaasti

”Työ sujui nopeasti ja laadukkaasti. Työn tekijät osaavia ja ammatitaitoisia. Kattoasiantuntija kertoi kartoitusta tehdessään, mitä kattoremonttiin kuuluu ja miten uusi katto tehdään. Uusi katto muutti talon ulkonäköä.” Veijo Mustonen, Keski-Suomi

Erinomainen työnjälki ja iloiset ja ripeät työntekijät

”Ripeä vastine kartoituspyyntöön, rauhallinen ja kuunteleva ote tilanteeseen. Erinomainen työnjälki ja iloiset ja ripeät työntekijät ilahduttivat erityisesti. Turhaan jännitin etukäteen – kaikki meni tosi hyvin!” Kaisa Väinölä, Pirkanmaa

Kaikki sujui niin hyvin kuin voi

"Kaikki sujui niin hyvin kuin voi. Myynnistä kokonaisvaltaiseen lopputulokseen." Petri Laukkanen, Pohjois-Savo

Saat kiinteähintaisen remonttitarjouksen

Kattoasiantuntijamme tekevät maksuttomia katon kuntokartoituksia, jonka tuloksena saat vedenpitävää tietoa kattosi tämänhetkisestä kunnosta.

Mikäli kuntokartoituksessa ilmenee, että kattosi on remontin tarpeessa, saat asiantuntijaltamme kiinteähintaisen kattoremonttitarjouksen.

Olemme täällä kattoasioissa juuri sinua varten! Räätälöimme kattoremonttitarjouksen aina kunkin kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Voit siis olla varma, että matkan varrella ei tule ikäviä, hintaan vaikuttavia yllätyksiä.

👉Kuntokartoitus ei sido sinua mihinkään ja teet itse päätöksen, miten asiassa edetään.

Kirjoita lomakkeen lisätietoihin: Laskuri 2023.

Ota yhteyttä nyt

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!
Kirjoita lomakkeen viestikenttään: Laskuri 2023.

Search