Hyppää sisältöön

Kattoremontin hinta ja oikea ajankohta

Mitä kattoremontti maksaa? Mistä kattoremontin hinta muodostuu?

Kattokeskus tarjoaa asiakkailleen kattoremontit suomalaisella ammattitaidolla ja tuhansien kattojen kokemuksella. Me tunnemme tarkkaan pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet, ja toteutamme asiakkaillemme laadukkaat katot, jotka kestävät jopa vuosikymmeniä.

Kattokeskuksen kattosaneeraus on huoleton avaimet käteen -remontti. Me vastaamme niin suunnittelusta kuin toteutuksesta, ulottuen vanhan kattorakenteen purusta loppusiivoukseen. Kokeneen tiimimme voimin ja jämptisti aikataulussa.

Toiminta-aluettamme ovat Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Pohjois-Savo.

Paras aika kattoremontille on ennemmin kuin myöhemmin. Selvitä siis testillämme, kaipaako oma kattosi jo saneerausta.

Tee kattotesti

Tarvitsetko kattoremontin?

Kattoremontin tarpeen voi alustavasti arvioida muutamien tekijöiden perusteella – esimerkiksi katon ikä, katemateriaali, huoltotoimenpiteet ja viimeisin tarkastus vaikuttavat kokonaisarvioon.

Hyväkuntoinen katto suojelee taloa kosteusvaurioilta ja tuo asumiseen mielenrauhaa. Nykyaikaisten vaatimusten mukainen katto voi myös pienentää lämmityskustannuksia.

Laadukas kattoremontti maksaakin itseään takaisin huolettomana asumisena.

Miten sitten arvioida kattoremontin oikea ajankohta? Olemme rakentaneet testin, jolla saat alustavan arvion kattoremontin tarpeesta. Jättämällä meille yhteystietosi, kattoasiantuntijamme saapuu paikan päälle tekemään perusteellisen ilmaisen kuntokartoituksen. Saat häneltä asiantuntevan arvion nykytilanteesta, ja kerromme myös avoimesti, jos emme näe vielä tarvetta kattoremontille.

Tee kattotesti

Miksi Kattokeskus?

  • Yli 25 vuoden kokemus –  jo yli 15 000 toteutettua kattoremonttia
  • Suomalainen perheyritys – tuomme Suomeen työpaikkoja ja tunnemme suomalaisen sään
  • Avaimet käteen -kattoremontti – huolellisena mittatilaustyönä
  • Vankka ammattitaito – ISO 9001 -laatujärjestelmämme takaa korkean ja tasaisen laadun
  • Huoleton takuu – 5 vuoden takuu asennukselle sekä valmistajan takuu katemateriaalille
  • Oma asennustiimi – omat asentajat ja asennuskalusto varmistavat prosessin sujuvuuden
  • Jämptisti aikataulussa – aloitamme ja lopetamme työt tarkasti sovitun aikataulun mukaan
  • Viimeistelty lopputulos – siivoamme työmaan ja kierrätämme materiaalit asianmukaisesti
  • Huoleton yhteistyö – hiottu prosessi varmistaa laadukkaan lopputuloksen

Hintaesimerkkejä

Alla muutamia hintaesimerkkejä erilaisista kattoremonteista.

Peltikattoremontti
alk. 18 000 €, rahoituksella 216€ / kk

Rintamamiestalon peltikatto uusittiin ja viimeistellyn yleisilmeen takasi Ruukin Classic-peltikate. Uudelle katolle asennettiin samalla myös Piskon laadukkaat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

(Huom. Lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. katemateriaali, katon pinta-ala, kattomalli, kattokaltevuus, kerrosten lkm sekä valitut lisävarusteet)

Tiilikattoremontti
alk. 25 000 €, rahoituksella 300€ / kk

Omakotitalon vanha tiilikate vaihtui kestävään Ormax-kattotiileen. Samalla katolle asennettiin myös nykyaikaisten vaatimusten mukaiset lumiesteet ja sadevesijärjestelmä. Katon pinta-ala oli 240 m2.

(Huom. Lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. katemateriaali, katon pinta-ala, kattomalli, kattokaltevuus, kerrosten lkm sekä valitut lisävarusteet)

Peltikattoremontti
alk. 25 000 €, rahoituksella 300€ / kk

Vanha ja huonokuntoinen peltikate korvattiin Ruukin Classic-peltikatteella. Katolle asennettiin myös tarvittavat lumiesteet ja uudet sadevesijärjestelmät. Katon pinta-ala n. 200 m2.

(Huom. Lopulliseen hintaan vaikuttavat mm. katemateriaali, katon pinta-ala, kattomalli, kattokaltevuus, kerrosten lkm sekä valitut lisävarusteet)

Testaa kattoremontin tarve

Kattoremontin rahoitus

Haluatko kattoremontille vaivattoman rahoituksen?

Olemme neuvotelleet asiakkaillemme OP:n joustavan ja turvallisen kattorahoituksen!

 

Kokemuksia kattoremonteistamme

 

”Kattokeskuksen myyjä kertoi yksityiskohtaisesti, miten kattoremontti tehdään ja miten se etenee sekä mitä materiaaleja käytetään. Hän ei tyrkyttänyt tuotetta vaan antoi aikaa miettiä. Sanoi kättelyssä, että emme varmasti ole halvin, mutta pyrimme siihen, että olemme paras ja lopputulos on asiakkaalle hyvä ja hän saa hyvin tehdyn ja pitkäikäisen katon. Sain myyjältä erittäin luotettavan kuvan toiminnasta ja nyt voin kokemuksesta sanoa, että kaikki myyjän lupaamat seikat toteutuivat.” Timo Lindström, Varsinais-Suomi

”Olen noin 15 vuotta sitten ollut kyseessä olevan yrityksen kanssa tekemisissä. Silloin kaikki hoitui hyvin, niin miksi vaihtaa? Olin tyytyväinen silloin ja olen erittäin tyytyväinen työn tulokseen nyt.” Markku Haapala, Pirkanmaa

”Myyjän huolehtiminen asiakkaan eduista oli merkillepantavaa, josta jäi todella hyvä ja luotettava vaikutelma laatu-hintasuhteesta. Olemme tyytyväisiä hyvään laatuun. Jäi tunne, ettemme maksaneet liikaa emmekä turhasta.” Asiakas

Ota yhteyttä!

Search