Hyppää sisältöön

Kattoremontti

Kattokeskus toteuttaa pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteja alueella . Toteutamme kattoremontit yli 200 ammattilaisen voimin. Teemme vuosittain noin 1500 pientalon kattourakkaa yli 25 vuoden kokemuksella.

Miksi kannattaa valita Kattokeskus kattoremontin toteuttajaksi?

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja huolloista.

Omat työntekijät

Käytämme vain omia vakituisessa työsuhteessa olevia asentajia sekä omaa asennuskalustoa. Tämä mahdollistaa sen, että pysymme aina sovitussa aikataulussa.

Yli 20 vuoden kokemus

Tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ovat suurin ylpeytemme. Pitkä kokemus kattoremonttien parissa on hionut prosessimme ainutlaatuisen varmaksi ja tehokkaaksi.

Kotimaisuus

Olemme suomalainen perheyritys. Suosimme kattoremonteissa kotimaisia materiaaleja, jotka on tehty kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kilpailukykyinen ja kiinteä hinta

Toimiva katto suojelee taloa ja voi pienentää lämmityskustannuksia. Pitkässä juoksussa kattoremontti nostaa talosi arvoa.

Nopeus

Kattokeskuksella on nopeat ja ammattitaitoiset kattoasentajat.

Kattoremontit alueella

Kattokeskus on toteuttanut useita kattoremontteja paikkakunnalla/alueella . Hyvä paikallistuntemus, laadukas asennuskalusto ja remonttikohdetta lähellä olevat Kattokeskuksen kattoasentajat toteuttavat urakan laadukkaasti ja nopeasti.

Kuinka me toteutamme kattoremontin?

Kattokeskus on perheyritys, joka on toiminut alalla 
yli 20 vuoden ajan.

Search