Hyppää sisältöön

Kattoremontti talvella

Jos olet suunnitellut kattoremonttia, sinun kannattaa aloittaa projekti jo tänään ja pyytää tarjous kattoremontista. Teettämällä kattoremontin ajoissa ei tarvitse pelätä vuotavaa kattoa, kun lumimassat sulavat.

Pyydä tarjous kattoremontista talvella

Talviasennuksessa on ideaa!

6 hyvää syytä teettää kattoremontti talvella:

TURVALLISEMPAA

Pakkasella ilma on kuivaa, joten sää on ihanteellinen kattoremontin tekoon. Maa on jäässä, joten raskaat ajoneuvot eivät jätä painaumia pihaan. Istutuksetkin ovat paremmin suojassa.

NOPEAT TOIMITUKSET

Talvella asennusajan saa nopeammin ja voit paremmin valita sinulle sopivan asennusajan.

SÄÄSTÄT RAHAA

Talvella tehty vesikattoremontti on edullisempi, koska kesä on yhä edelleen kattoremonttien sesonkiaikaa. Kysy meiltä talvihintaa!

HUOLETONTA

Ilma on kuivempaa, joten suojauksen tarve on pienempi. Vesikatto ei ole lämmöneriste, joten voit huoletta asua kotona myös talvella tehtävän kattoremontin aikana.

SÄÄSTYT LUMEN PUDOTUKSELTA

Runsaslumisena talvena säästyy itse ainakin kerran lumen pudotukselta, sillä katolta pudotetaan lumet ennen remonttia.

VÄHEMMÄN HÄIRIÖITÄ

Talvi on erityisen hyvää aikaa kesäasunnon kattoremontille. Voitte nauttia kesäpäivistä ilman kattoremontin ääniä ja kesäsateista ilman pelkoa siitä, että vesi tulee sisään.

Olemme toteuttaneet yli 2000 kattoremonttia talvella.

Mitä mieltä asiakkaamme ovat talviasennuksesta?​

”Hienosti hoidettu työ vaikkakin hirvittävän kylmä keli oli. Kaikin puolin hyvä homma! Kiitos!!!”
– Marja-Leena Peltonen, Mäntsälä

“Kova pakkanenkaan ei haitannut asennustöitä.”
– Hannu Ropponen, Espoo

“Peltisepän työnjälki on todella hyvää ja sehän jää aina eniten näkymään, olen tyytyväinen kokonaisuuteen.”
– Kimmo Kuoppamäki, Tampere

Varsinainen työ tilattiin talvityönä suoritettavaksi. Työ sujui erittäin hyvin. Asentajat tulivat 8 aikaan ja pudottivat lumet katolta, jonka jälkeen katon purkaminen alkoi välittömästi. Vanhat tiilet olivat katolta pois kymmenen jälkeen ja jo saman päivän aikana oli uudet pellit päällä. Lähtiessä asentajat tekivät vielä pihalla kaikki lumityöt, joten lumesta ei ollut mitään haittaa koko aikana. Eli talviasennuksena kattoremontti onnistui erinomaisesti, kertoo Jorma talviasennuksesta.”
-Pankavaaran eläkeläispariskunta Kuopiosta

Lue asiakastarina

Maksa kattoremontti helposti osissa

Kattoremontti on iso investointi, ja suurimmalle osalle meistä sen toteuttaminen edellyttää merkittäviä taloudellisia ponnistuksia. Tästä syystä haluamme tarjota kattoremontteihimme joustavan ja turvallisen kattorahoituksen.

Search