Hyppää sisältöön

Kattotarinat kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä: Kattokeskus Suomi Oy, Koivistontie 1, 33960 Pirkkala

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Kattokeskus Suomi Oy:llä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Kattokeskus Suomi Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 16.5.– 5.6.2022 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Palkinnot: Kattokeskus Suomi Oy arpoo kilpailuaikana osallistuneiden kesken sadan (100€) euron arvoisen lahjakortin elämyslahjat.fi:hin ja viisi (5) kappaletta Finnkinon leffalippupaketteja.

5. Arpajaisvero: Kattokeskus Suomi Oy maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä osoitteessa www.kattokeskus.fi/kattotarinat. Voit osallistua arpajaisiin vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (www.kattokeskus.fi) ja some-alustoille ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Kampanja-aineiston käsittely: Kattokeskus voi käyttää kampanjaan lähetettyjä kuvia ja tarinoita markkinoinnissaan sekä julkaista voittajan etunimen ja paikkakunnan hänen tavoittamisekseen.

9. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

10. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

11. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

12. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta: Osallistujien tiedot lisätään Kattokeskus Suomi Oy:n uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (rekisteriseloste). Kilpailun päättymisestä ja tuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

Search