Hyppää sisältöön

Asiantuntemus ja luotettava palvelu tekivät vaikutuksen

Mäntyjen ympäröimä hyvin pidetty valkoinen tiilitalo kylpee alkukesän auringon alla. Talon kruunaa juuri valmistunut uusi katto.

Katso video asiakaskokemuksesta yläpuolelta. Video ei näy jos evästeitä ei ole hyväksytty. Voit katsoa videon myös youtube-kanavaltamme.

Kyseessä on Pade ja Laura Parkkosen vuonna 1990 valmistunut kakkoskoti, joka sijaitsee Hangossa. Parkkoset olivat muutoin remontoineet koko talon, mutta alkuperäisen 220 m2 kokoisen katon pinnoite oli alkanut jo pahasti irrota eikä näky ollut siltä osin mitenkään kaunis. Oli varmempaa ennakoida tulevaa ja selvittää katon todellinen kunto. ”Minun mielestäni on parempi laittaa katto kuntoon silloin, kun se on ehjä. Tulee pikkaisen kalliiksi, jos alkaa sataa sisään ja sitten uusitaan katto. Siinä menee sitten paljon muutakin uusiksi”, Pade Parkkonen kertoo remontin taustoista.

Kumppanin valinta katoremontin tekijäksi

”Myyjä oli erittäin luotettavan oloinen ja asiantunteva, osaava, tiesi mistä puhuu eikä yrittänyt väkisin myydä mitään, vaan kertoi minulle faktat, minkä takia katon uusimista kannattaisi miettiä”.

Ennen kuin kattoremontti Hangossa saattoi alkaa, Parkkonen otti yhteyttä kolmeen kattoremonttiyritykseen ja päätyi lopulta jatkamaan Kattokeskuksen kanssa. Kattoremontin tekijän valintaa tehdessä vaakakupissa painoi hintaa enemmän palvelun taso. ”Palvelu sieltä päin oli sen verran paremmalla tasolla kuin muissa firmoissa, niin päätin antaa sitten Kattokeskukselle mahdollisuuden”, Parkkonen kertoo päätöksestä.

Kattokeskuksen kattoasiantuntija teki kattavan katon kuntokartoituksen, otti valokuvia ja esitteli ongelmakohdat, mikä vahvisti päätöstä remontin suhteen. Kartoituksessa kävi ilmi muun muassa, että alkuperäinen aluskate oli huonossa kunnossa ja repeillyt, joten se ei antanut enää tarvittavaa suojaa.

Parkkonen painottaa luottamusta asiakkaan ja myyjän välillä: ”Myyjä oli erittäin luotettavan oloinen ja asiantunteva, osaava, tiesi mistä puhuu eikä yrittänyt väkisin myydä mitään, vaan kertoi minulle faktat, minkä takia katon uusimista kannattaisi miettiä”.

Sujuva yhteydenpito ja työ valmis aikataulussa

”Kattokeskuksen yhteydenpito oli erittäin ansiokasta: itse en ollut täällä paikalla, mutta sain koko ajan tiedon siitä, että mitä tapahtuu minäkin päivänä”, kertoo Parkkonen. Kattoremontti Hangossa starttasi perjantaina turvakaiteiden asennuksella. Maanantaina oli vuorossa vanhan katon purku ja mustan Ruukki Tiilikainen -peltikatteen asennus. Sen jälkeen katolla tehtiin peltityöt.

Kun Parkkonen palasi Hankoon torstaina, oli kaikki valmiina ja piha siisti. ”Kyllähän se yllätti aika täysin, että pysytään aikataulussa ja hommat tehdään viimeisen päälle kerralla, ettei tarvitse soitella perään ja kiukutella laskun kanssa”, Parkkonen kiittelee.

”Kyllä mä suosittelisin Kattokeskusta remontin tekijäksi. Alusta lähtien oli uskottava tunne, että siellä pysytään niitten raamien sisällä, mistä on sovittu ja tehdään ne asiat mitkä on sovittu ja aikataulullisesti kaikki menee oikein”.

Parkkonen lähettää seuraavat terveiset kattoremonttia harkitseville: ”Kyllä mä suosittelisin Kattokeskusta remontin tekijäksi. Alusta lähtien oli uskottava tunne, että siellä pysytään niitten raamien sisällä, mistä on sovittu ja tehdään ne asiat mitkä on sovittu ja aikataulullisesti kaikki menee oikein”.

Kattoremontti ei ainoastaan korjannut akuutteja ongelmia ja esteettisen haitan, vaan se myös varmisti, että talon asukkaat voivat nyt nauttia olostaan Hangossa ilman kattohuolia.

Kattoremontit Hangossa >

Search