Hyppää sisältöön

”Jos haluat helpon, vaivattoman ja luotettavan kattoremontin”

Tuomiston kartano sai taas ylleen arvoisensa katon

Tuomiston kartano sijaitsee Pirkanmaalla Sastamalan Karkussa keskellä Rautaveden kansallismaisemaa. Kartanon juuret ulottuvat aina 1500-luvulle saakka ja nykyinen päärakennus on valmistunut 1854. Nykyisellä omistajasuvulla tila on ollut vuodesta 1871 lähtien ja kartanon nykyinen emäntä Tuuli Lovén onkin kartanon omistaja viidennessä sukupolvessa. Tuuli on ammatiltaan juristi ja hän pyörittää kartanolla retriittikeskusta.

Kattokeskus teki Tuomiston kartanon kattoremontin huhtikuussa 2020. – Etsimme eri vaihtoehtoja ja Kattokeskus vaikutti pätevältä ja asiansa osaavalta. Oli helppo valita” Tuuli kertoo remontin toteuttajan valinnasta.

– Kattoremontti teetettiin, koska vanha katto oli aikansa elänyt ja vaihtamistarpeessa. Vanha 80-luvulla tehty peltikatto vaihdettiin uudeksi tiilikatoksi. Ennen peltikattoa talossa oli ollut tiilikatto ja tarkoitus oli palata takaisin siihen, mikä tällaisen talon arvoon kuuluu, taustoittaa Tuuli kattoremonttia.

– Uusi katto on mahtava. Se muistuttaa erittäin paljon tätä 1800-luvun tiilikattoa ulkonäöltänsä. Se on vankka ja vahva, eikä se pidä minkäänlaista meteliä. Se on luotettava kaikin puolin ja me olemme älyttömän tyytyväisiä siihen.

Kattoremontti ilman epäilyksiä alusta loppuun

– Monenlaisia kokemuksia on ollut remonteista ja aina on sellainen pieni epäilys, että miten homma hoidetaan. Heti ensimmäisestä päivästä oli selvää, että tämä homma hoituu hyvin ja ei tarvinnut sen enempää epäillä.

– Sanoisin että, tämä kattoremontin asennusporukka oli yksi parhaimmista mitä meillä on ollut. Tällä tontilla on ollut paljon remonttiporukkaa, koska koko talo on remontoitu viimeisen neljän vuoden aikana lattiasta kattoon. Eli tämä porukka oli tehokas, piti aina ajan tasalla, käyttäytyivät todella fiksusti ja tekivät kaiken mitä luvattiin, kuvailee Tuuli Kattokeskuksen asennusporukkaa

– Kattoremontin lopputulos on erittäin hyvä ja me olemme todella tyytyväisiä. Jos haluat helpon, vaivattoman ja luotettavan kattoremontin, niin Kattokeskus on siihen vastaus, Tuuli summaa remonttikokemuksen.

Kattoremontit Sastamalassa >

Tuomiston kartanon kotisivut

Search