Hyppää sisältöön

“Kaikki meni ihan täysin nappiin”

Sakari Partio asuu vaimonsa kanssa Tampereen Haukiluomassa. Oma kodin yli 30 vuotta vanha katto vaati remontin, jonka Kattokeskus toteutti. Partioiden mukaan asiointi yrityksen kanssa oli hyvä kokemus, ja uutta kattoa on ilo ihastella.

Katso video asiakaskokemuksesta yläpuolelta. Video ei näy jos evästeitä ei ole hyväksytty. Voit katsoa videon myös youtube-kanavaltamme.

”Vietän tällä hetkellä eläkepäiviä kotosalla täällä Tampereen Haukiluomassa. Tämä on mukava ja rauhallinen paikka asua. Meidän vanha kattomme oli maalin tarpeessa ja vesikourut ja syöksytorvet piti uusia” Sakari kertoo.

Partiot ovat asuneet kodissaan yli 20 vuotta. Kattoremontti tuli ajankohtaiseksi, kun naapurissa tehtiin vastaavaa remonttia.

”Ihailimme naapurin uutta kattoa. Kävin siinä sitten remonttia tekevien kavereiden kanssa keskustelemassa, ja he tulivat meille käymään ja esittelivät kattoprofiilivaihtoehtojaan. Teimme samantien sopimuksen ja valitsimme Ruukin aaltokuvioisen katteen. Vanha katto oli konesaumattua peltiä” Sakari kertoo.

”Olin kuullut Kattokeskuksesta jo aiemmin. Kyselin myös muita yrittäjiä, mutta valitsimme Kattokeskuksen, koska kattoremontin hinta, laatu ja luotettavuus pitivät kaikkien tietojen perusteella paikkaansa” Sakari täydentää.
”Ripeää ja huolellista työtä.”

Partioiden remontti alkoi, kun Ruukin peltikuorma tuli pihaan.

”Pellit saapuivat pienessä, siistissä pinossa. Se oli vielä talvea, ja kavereilla oli iso urakka saada ensin lumet pois katolta. He siivosivat ja veivät kaikki vanhat pellit ja räystäslaudat pois. Jokainen tekijöistä tiesi, mitä tekee. Työt tehtiin ripeästi, mutta kuitenkin hätiköimättä. Täyden kympin kavereita, huumori-ihmisiä” Sakari painottaa.

Yhteenlaskettuna remonttiin meni Sakarin mukaan puolitoista päivää. Remontin yhteydessä katolle asennettiin myös lumisuojat ja esimerkiksi kaikki putket ilmastointia varten uusittiin.

”Asiat pitivät, kuten olimme sopineet. Minun ei tarvinnut kuin tehdä kattopelleille pihaan paikka. Olen todella tyytyväinen siihen, miten homma pelasi, Sakari kiittelee ja kertoo valokuvaharrastajana myös kuvanneensa koko projektin.
Lopputuloksena tyylikäs, hiljainen katto”

Sakari kertoo uuden katon olevan hiljaisempi kuin entinen.

”Sateen ropina ei kuulu enää, ja koko talon arvo on noussut. Uusi ruukin pelti on kauniimman näköinen kuin vanha. Entinen katto oli ruosteenpunainen, ja uusi musta katto antaa talolle tyylikkyyttä. Lopputulos on ihan täydellinen” Sakari hymyilee.

”Uskallan sanoa, että Kattokeskus on varmasti luotettava yritys. Hommat ja toimitukset pelaavat, eikä ole mitään vaikeuksia tai hankaluuksia ollut. Kaikki meni ihan täysin nappiin” Sakari summaa.

Kattoremontit Tampereella >

Search