Hyppää sisältöön

Kattojen asiantuntija kumppaniksi aurinkopaneeli-asennukseen

Kattokeskus remontoi Vantaan Korsossa sijaitsevan talon katon vuonna 2022 ja seuraavana keväänä oli vuorossa aurinkopaneelien asennus katolle. Myös tähän projektiin asukkaiden oli helppo valita kumppanikseen Kattokeskus.

”Suosittelemme mielellämme Kattokeskusta muillekin aurinkopaneeliasiakkaille. Asennus toteutettiin sovitusti ja ammattitaitoisten asentajien työn jälki on erittäin siistiä. Ja meidän hommaksemme jäi vain myyntisopimuksen tekeminen sähköyhtiölle”, kertoo asiakkaamme Timo Kyllönen.

Timo Kyllösen ja Outi Lahtion vuonna 1989 rakennettu tiilikattoinen talo sijaitsee Vantaan Korsossa. Vuonna 2022 Kattokeskus uusi talon noin 200 m2 kokoisen aumakaton. Tämän jälkeen pariskunta päätti valjastaa katon tuottamaan päästötöntä energiaa ja asennuttaa katolle aurinkopaneelit. ”Meille oli tärkeää sekä ympäristöystävällinen energiantuotanto että talon myyntiarvon nostaminen tai mahdollisen myynnin helpottaminen”, Timo Kyllönen valottaa taustoja aurinkopaneelien hankintaan.


Kattoremontin yhteydessä tutuksi tullut ja hyväksi kumppaniksi todettu Kattokeskus tarjosi myös aurinkopaneelit avaimet käteen -palveluna. Niinpä Timo ja Outi pyysivät aurinkopaneelitarjouksen Kattokeskukselta toisen toimijan oheen. Kilpailutuksen jälkeen Timo ja Outi päätyivät valitsemaan Kattokeskuksen, koska Kattokeskuksella oli jo kokemus talon katon uusimisesta ja tarjous kilpailukykyinen.

Varsinainen asennus hoitui alusta loppuun yhdessä päivässä. Katolle asennettiin Kattokeskuksen suosittelemat 10 kpl aurinkopaneeleja, joiden kokonaisteho on 4,3 kW. Sähköauton latauspiste olikin talossa jo entuudestaan.

”Asennusprosessi käytiin etukäteen läpi meidän kanssamme ja invertterin paikka sovittiin yhdessä. Asennuspäivästä sekä tavaroiden toimituksesta tuli ilmoitukset hyvissä ajoin puhelimitse tai tekstiviesteillä”, Timo kertoo projektista.

Timo ja Outi ovat erittäin tyytyväisiä Kattokeskuksen aurinkopaneelien asennustyöhön ja yleisesti projektiin. ”Suosittelemme mielellämme Kattokeskusta muillekin aurinkopaneeliasiakkaille. Asennus toteutettiin sovitusti ja ammattitaitoisten asentajien työn jälki on erittäin siistiä. Ja meidän hommaksemme jäi vain myyntisopimuksen tekeminen sähköyhtiölle”, Timo Kyllönen summaa.

Search