Hyppää sisältöön

Kattohuolto ja -tarkastus toivat mielenrauhaa

Juontaja Suvi Hartlin on asunut nykyisessä kodissaan neljä vuotta ja talon peltikattoa ei ole tarkastettu kymmenen vuotta sitten tehdyn remontin jälkeen. Nyt olikin oikea hetki varmistaa, että katto on pysynyt kunnossa.

Kaupallinen yhteistyö

Suvi on elämänsä aikana ehtinyt muuttamaan monta kertaa ja nykyinen koti on ensimmäinen, johon on muodostunut todella tiivis side.

– Aiemmin en ole rakastunut seiniin, mutta tätä taloa olemme laittaneet pikkuhiljaa sisältä ja ulkoa. Olemme oppineet tuntemaan talon historian ja kodista on tullut tosi tärkeä. Toivonkin, että saisin asua tässä mahdollisimman pitkään.

Suvi asui omakotitalossa myös koko lapsuutensa, joten huoltotoimenpiteet ovat hänelle tuttuja eikä hän pelkää tarttua toimeen.

– Olen tosi käytännönläheinen ja tykkään olla tämän talon talonmiehenä. Katon kunnossapito vaatii kuitenkin ammattilaista.

Kattokeskuksen kattohuollolle ja -tarkastukselle oli nyt otollinen hetki, koska kattoa ei ole tarkastettu viimeisimmän remontin jälkeen. Suvin mukaan myös viimeaikaiset kovat sateet ja ympäröivät suuret puut ovat mietityttäneet.

– Rännissä on myös yksi kohta, josta on aina tippunut vettä väärästä paikasta. Se on saanut pohtimaan, onko kaikki varmasti hyvin.

Kattokeskuksen ammattimainen palvelu saa kiitosta

Kattokeskus on kotimainen kattojen ammattilainen, joka on tehnyt kattoremontteja jo yli 25 vuotta. Kattokeskuksen tarkastus ja huolto eivät vaadi asukkaalta mitään toimenpiteitä. Yrityksen ammattilaiset tulevat paikalle, puhdistavat katon ja sadevesijärjestelmät, tarkistavat kunnon ja tekevät vaadittavat huoltotoimenpiteet. Tarvittaessa huoltoon kuuluu kasvustontorjuntakäsittely.

– Meillä tarkistettiin pellin kunto, ettei katossa ole esimerkiksi kohtia, joista puuttuu maalia. Tärkein juttu minulle oli läpivientien tarkistaminen ja niiden tiivistysten uusiminen. Samalla katsastettiin välikaton kunto ja sain vinkiksi, että välikaton eristystä voisi vielä parantaa lisävillalla.

Suvin mukaan Kattokeskuksen ammattilaiset olivat mukavia ja asiantuntevia. Huolista ja murheista kysyminen oli helppoa.

Lopputuloksena tarkastuksesta saa kattavan raportin, joka Suvin kohdalla toi mukanaan hyviä uutisia. Raportti toimii myös hyvänä dokumentaationa, jos tarkoituksena on joskus myydä talo.

– Talossa on kaikki tosi hyvin, mistä olen valtavan onnellinen. Sainkin tästä kokemuksesta rauhallisen fiiliksen.

 

Pyydä tarjous kattohuollosta

 

 

Search