Hyppää sisältöön

Lopputuloksena uusi katto, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin

Marjo ja Ari Pajuranta asuvat Tyrväänkylässä Sastamalan kaupungissa Pirkanmaalla. Maalaisidyllisessä maisemassa sijaitsevan asuinrakennuksen katon huomattiin olevan kipeästi uusimisen tarpeessa. Kattokeskus hoiti projektin alusta loppuun ammattimaisesti, satoi tai paistoi.

Katso video asiakaskokemuksesta yläpuolelta. Video ei näy jos evästeitä ei ole hyväksytty. Voit katsoa videon myös youtube-kanavaltamme.

Ari kiipesi keväällä 2020 rakennuksen huopakatolle aikeenaan harjata sammaleet pois. Nopeasti hän ymmärsi, että se ei enää riitäkään.

– Totesin, että huopa on aivan loppuun kulunut. Jotain piti tehdä, jotta yläpohja pysyisi kuivana seuraavatkin vuodet, Ari kertoo.

– Siinä vaiheessa minulle tuli kauhea pelko, että minä tietenkin olen se, joka menee tekemään Arin kanssa uutta kattoa, Marjo naurahtaa.

Tuvalle punainen katto

Pelko oli kuitenkin turha, sillä pariskunta päätti lähteä käymään kaupassa. Sattui nimittäin niin, että Kattokeskus oli samaan aikaan paikalla esittelemässä palvelujaan. Ari ja Marjo täyttivät yhteydenottokaavakkeen, minkä jälkeen Kattokeskukselta oltiin nopeasti yhteydessä Pajurantoihin.

– Ensin edustaja soitti ja sitten hän tuli käymään paikan päällä Sastamalassa. Ensimmäisenä esille otettiin turvallisuus: hän halusi, että turvallisuus on kaiken A ja O. Myös minä halusin, että työmaalla ei käy tapaturmia, Ari kertoo.

Toinen Pajurannoille tärkeä asia oli uuden katon värimaailma.

– Edustaja esitteli siinä eri värimalleja, kunnes vaimo sanoi, että siitä tulee punainen. Ajattelin ensin, että noinkohan, mutta päätin kuitenkin luottaa hänen värisilmäänsä, Ari virnistää.

– Sinä olet tunnustanut, että minulla on sinua parempi värisilmä, Marjo muistuttaa nopeasti.

– Valitsin punaisen, koska tässä on punaisia rakennuksia ympärillä ja tiesin, että punainen katto sopii maalaismaisemaan, hän tarkentaa.

Ammattitaitoiset työntekijät

Itse työskentely teki pariskuntaan suuren vaikutuksen.

– Notkeita ja ahkeria olivat kyllä pojat. Join terassilla aamukahvia ja katselin miten he menivät tikapuita ylös ja alas kuormaa kädessä, Marjo muistelee.

Lopputuloksena asuinrakennuksella on nyt uusi katto, joka kestää vuosikymmeniä eteenpäin.

– Mielestäni paras muutos on katon uusi kirkkaanpunainen väri. Tuntuu kuin talo olisi nyt ryhdikkäämpi, Marjo kiteyttää lopuksi.

Kattoremontit Pirkanmaalla >

Search