Hyppää sisältöön

Sujuvan kattoremontin tuloksena siisti ja huoliteltu katto

Jukka ja Marjaana Kopran kotisijaitsee Tampereen Tasanteella. Talo on rakennettu vuonna 1989 ja sen laajennusosa kymmenen vuotta myöhemmin. Talossa oli alkuperäinen tiilikatto, jolle aika oli tehnyt tehtävänsä.

Tarkemmin tutkittaessa yli 30 vuotta palvelleelta katolta löytyi sammalta ja osa tiilistä oli haljennut. Kopra arvioi, että myös laiminlyödyt huollot olivat iän ohella yhtenä syynä katon huonoon kuntoon. Vesivaurioilta oli kuitenkin toistaiseksi vältytty. Kaiken kaikkiaan tiilikate oli niin kulunut, ettei sitä olisi kannattanut pinnoittaa eli järkevämpi ratkaisu oli koko katon uusiminen. Koprat kilpailuttivat kattoremontin useammalla toimijalla, joten heillä oli useita tarjouksia tutkittavana ja vertailtavana.

”Päädyimme Kattokeskukseen, koska sain sellaisen luotettavan käsityksen, että homma hoituu kunnolla”, Jukka Kopra kertoo valinnasta.”

Koprien talon kattoremontti Tampereella tehtiin elo-syyskuun vaihteessa. Uudeksi katteeksi valikoitui musta Ormaxin tiilikate. ”Remontti sujui kokonaisuudessaan todella hyvin. Sää tietysti vähän hankaloitti, koska välillä satoi, mutta muuten kaikki meni kaikin puolin sujuvasti ja onnistuneesti. Lopputulos näyttää todella hyvältä – katto on siisti ja hyvin huoliteltu. Olen erittäin tyytyväinen ja voin ehdottomasti suositella Kattokeskusta myös muille kattoremonttia harkitseville!”, Jukka Kopra summaa tyytyväisenä.

Kattoremontit Tampereella >

Search