Hyppää sisältöön

Suosittelemme verkkotapaamisia myös muille

Janne ja Terhi Rauhamäen kesämökin kattoremonttiprojekti polkaistiin käyntiin verkkotapaamisessa. Verkkotapaaminen on näppärä tapa hoitaa kattoremontin suunnittelu- ja tarjousasiat, jos kesämökki sijaitsee kaukana omasta kodista.

Pääkaupunkiseudulla asuvien Janne ja Terhi Rauhamäen kesämökki sijaitsee Pirkanmaalla Valkeakoskella. Vuonna 1960 rakennetussa mökissä oli noin 30 vuotta vanha ja useaan kertaa paikkailtu huopakatto. Kesällä 2022 oli tullut aika laittaa katto kerralla kuntoon.

Rauhamäet ottivat Kattokeskukseen yhteyttä nettisivujen kautta. Koska kattoremonttikohde sijaitsi saaressa ja asiakkaalla olisi ollut sinne reippaasti ajomatkaa, kattoasiantuntija soitti ja ehdotti verkkotapaamista.

– Jo puhelun aikana taustoitimme omat odotuksemme remontista. Ennen verkkotapaamista toimitimme kattoasiantuntijalle valokuvia ja videon kohteesta sekä rakennuksen mitat. Varsinainen verkkotapaaminen oli meille erittäin hyödyllinen ja se järjestyi nopeasti. Kertatapaamisessa pystyttiin sopimaan toteutustapa, hinta ja ajankohta, Janne Rauhamäki kuvailee.

– Kattokeskuksen kattoasiantuntija oli erinomainen asiakaspalvelija. Hän selitti teknisen ratkaisun ja toteutusmallin hyvin, otti huomioon kohteen sekä toiveemme, ja ratkaisu ja ajankohta mietittiin yhdessä. Tämä kaikki onnistui yhdessä verkkotapaamisessa ja kattoremontti Valkeakoskella päästiin tekemään, kiittelee Janne.

”Verkkotapaaminen on erittäin toimiva palvelu. Teemme puolison kanssa molemmat osin etätöitä ja Teams-palaverit ovat jokapäiväisiä, siksi konsepti oli tuttu. Jos tällaista taustaa ei ole, voi kynnys olla korkeampi. Voimme ehdottomasti suositella Kattokeskuksen verkkotapaamisia myös muille asiakkaille. Se nopeuttaa prosessia ja vähentää matkustamisen tarvetta.”

Pyydä tarjous kattoremontista helpon verkkotapaamisen avulla

Search