Hyppää sisältöön

Upea Hukianhovi sai arvoisensa katon

Vesilahdella sijaitseva Hukianhovi sai keväällä yllensä uuden Ruukki Classic -katon. Kattoremontti sujui hienosti, vaikka keväinen lumimyräkkä toi omat haasteensa.

Katso video asiakaskokemuksesta yläpuolelta. Video ei näy jos evästeitä ei ole hyväksytty. Voit katsoa videon myös youtube-kanavaltamme.

Hukianhovissa asuvat Eija ja Pertti Sorri valitsivat Kattokeskuksen toteuttamaan Vesilahdella sijaitsevan kotinsa kattoremontin. 90-luvulla käyttöönotetun rakennuksen huopakatto oli tullut tiensä päähän ja uudeksi katemateriaaliksi valikoitui Ruukin Classic -teräskate. Lopputulos on näyttävä ja uusi katto huomataan jo kaukaa.

”Tuossa kun on tuo yleinen tie vieressä, niin aika monikin huomaa, että nyt on kattoremontti tehty”, Pertti kertoo.

Pertti kiittelee myös Kattokeskuksen ammattitaitoisia asentajia, jotka hoitivat asennuksen mallikkaasti, vaikka remontin alkuun osui yksi erittäin haastava lumimyrsky. Remontti sujui alusta loppuun asti sovitun mukaisesti, vaikkakin pariskunnan lemmikit eivät olleet mielissään katolta kuuluneista äänistä.

Tiesin, että laatu on sitä mitä pitää.

Kattokeskus valikoitui Pertin mukaan kattoremontin toteuttajaksi siksi, että remontti pystyttiin toteuttamaan nopeasti ja laatuun voi luottaa. Myös kattoremontin hinta oli kohdillaan.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kattoremonttiin ja voimme suositella Kattokeskusta muillekkin.”, Pertti toteaa.

Kattoremontit Vesilahdella >

Search