Hyppää sisältöön

Verkkotapaaminen tehosti kattoremontin suunnittelua

Tapaaminen verkossa osoittautui aikaa säästäväksi ja toimivaksi vaihtoehdoksi. Hartikaiset saivat Kattokeskuksen verkkotapaamisissa asiantuntevaa neuvontaa ja kattoremonttitarjouksen ilman fyysistä tapaamista.

Heikki ja Pirjo Hartikaisen vuonna 1995 rakennettu omakotitalo sijaitsee Espoon Nöykkiössä. Kattoremontin tarve alkoi olla ajankohtainen vähitellen ilmenneiden pienten vuotojen takia. Myös alkuperäinen lasitiilillä toteutettu kattoikkuna aiheutti ongelmia ja tarvitsi korjausta. Syksyllä 2022 Hartikaisten teettämän kuntotarkastuksen jälkeen oli aika tehdä päätös kattoremontista. Kuntotarkastus nimittäin paljasti, että osittainen korjaus olisi hankalaa ja koko vesikaton uusiminen siten parempi vaihtoehto.

Hartikaiset ottivat yhteyttä muutamaan isompaan ja tunnetuimpaan kattoremonttiyritykseen. Näiden joukossa oli myös Kattokeskus. Kattokeskuksen verkkosivujen yhteydenottolomakkeessa oli vaihtoehtona verkkotapaaminen, joka sopi Hartikaisille hyvin, vaikkakin alkuun hieman mietityttikin: ”Itsellä kesti vähän aikaa uskoa, että myyjä voi antaa tarjouksen kattoremontista käymättä itse paikan päällä”, Heikki kertoo ensireaktiostaan.

Kattokeskuksen kanssa pari kertaa pidetyt verkkotapaamiset sujuivat Heikin ensirektioista huolimatta tehokkaasti ja vakuuttavasti. ”Valmistauduin tapaamiseen lähettämällä Kattokeskuksen kattoasiantuntijalle piirustuksia ja valokuvia talostamme ja nykypäivänä sellainen on todella helppoa. Kyllä sen huomasi, että kattoasiantuntija on itsekin tehnyt töitä katolla pitkään, hän osasi vastata asiantuntevasti käytännön kysymyksiimme ja kertoa remontin etenemisestä ja turvajärjestelyistä”, Hartikaiset kiittelevät.

Kilpailutuksen jälkeen Hartikaiset valitsivat Kattokeskuksen toteuttamaan kattoremontin Espoossa. Remontti sujui hyvin, joskin hyvin runsas lumentulo siirsi talvella tehdyn kattoremontin alkuperäistä aloitusaikataulua. Mutta kun työ päästiin aloittamaan, Hartikaisten talo sai nopeasti päälleen uuden ja komean tiilikaton.

Katso video kohteesta yläpuolelta. Video ei näy jos evästeitä ei ole hyväksytty. Voit katsoa videon myös youtube-kanavaltamme.

 ”Voimme ilman muuta suositella Kattokeskuksen verkkotapaamista kattoremontin suunnitteluun ja tarjouksen saamiseksi. 

Mielestämme on ajankäytöllisestikin tehokasta käydä asiat läpi verkossa. Homma toimi hyvin.” 

Kattoremontit Espoossa >

Search