Taksanering i Raseborg

Kattokeskus förverkligar taksaneringar för egnahemshus och husbolag i Raseborg. Vi utför professionella taksaneringar runtom i landet med hjälp av vår kunniga personal på över 170 anställda.

Vi gör årligen ungefär 1500 taksaneringar för egnahemshus och vi har över 20 års erfarenhet inom branschen.

Uusi katto
Be om offert:

Varför lönar det sig att välja Kattokeskus?

Kattokeskus taksaneringar förverkligas på följande vis:

1. Planering

Våra takspecialister kartlägger tillsammans med dig takets kondition, saneringsbehov och vad som bör göras i samband med saneringen för att förverkliga projektet.

list-icon.png

2. Offert

Vi erbjuder alltid våra arbeten till ett fast pris. Vi ser till att allt som kommit överens om antecknas så att det kan förverkligas felfritt. På det här sättet har du själv också lättare att hålla koll på budgeten och vara säker på att den håller.

3. Avtal

Då offerten är godkänd gör vi en skriftlig orderbekräftelse. Avtalet innehåller alla överenskommelser, material, arbete, tidsplan och pris.

4.Förverkligande

Våra yrkesskickliga och erfarna montörer utför saneringen enligt avtalet och varje delområde förverkligas med omsorg och noggrannhet.

5. Städning

Då installationen är klar städar vi såklart efter oss. Det är viktigt för oss att arbetsplatsen lämnas först då den är ordentligt städad. Vi ser alltså till att vi städar efter oss.

6. Garanti

Du kan sova tryggt, både före och efter saneringen. Installationen har nämligen fem års garanti och våra leverantörer ger 30-50 års garanti för taket, beroende på takmaterialet.

Taksaneringar i Raseborg

Kattokeskus har förverkligat flera takprojekt runtom i hela Raseborg. Vi har en bra kännedom för området och eftersom att vår stödpunkt är nära till hands går det lätt och utan bekymmer att förverkliga taksaneringar i Raseborg.

När lönar det sig att göra en taksanering?

En taksanering är en av det viktigaste stora saneringarna som görs i egnahemshus och det rekommenderas varmt förverkliga arbetet i god tid. Ett välutfört arbete förebygger möjliga vattenskador och mögelbildning, dessutom stiger ditt hus i värde på långsikt och bjuder på flera decennier av tryggt boende. Tack vare vår moderna utrustning kan vi förverkliga en taksanering året runt!

Taksanering rekommenderas då:

Taksaneringens pris

Du får priset för taksaneringen gratis i samband med takets konditionskartläggning. Under konditionsgranskningen granskar våra takspecialister takets skick och uppmärksammar behoven och justeringar. Efter detta får du en offert till ett fast pris som innehåller taksaneringen i sin helhet och det som kommit överens om.

Ett välutfört arbete förebygger vattenskador och mögelbildning, dessutom stiger ditt hus i värde på långsikt och bjuder på flera decennier av tryggt boende.

Detta inverkar på priset:

Kattokeskus

Kattokeskus är ett familjeföretag som grundades år 1997 i Birkkala. Vi har en välslipad och mångsidig erfarenhet av alla sorters taksaneringar i landet. Vi fungerar i Birkaland, Nyland, Mellersta Finland, Savolax och Egentliga Finland. Vi har egna stödpunkter, modern utrustning, erfaren arbetsledning och professionell personal som försäkrar en snabb och välutförd taksanering.

Turvaa suomalainen työ

Beställ en gratis konditionsgranskning

Med tanke på husets bästa, aktivera dig genom att ta reda på takets kondition och beställ en gratis granskning från oss. Det kan vara detta som räddar huset och får dess livslängd på bättre vägar. Du får enligt behov en rapport som sammanfattar granskningen och om saneringsbehovet finns så får du såklart även en taksaneringsoffert till ett fast pris.

Vi betjänar dig i området Raseborg:

Daniel Illman

Daniel Illman

Takspecialist