Hyppää sisältöön

Taksanering i Raseborg

Kattokeskus förverkligar taksaneringar för egnahemshus och husbolag i Raseborg. Vi utför professionella taksaneringar runtom i landet med hjälp av vår kunniga personal på över 180 anställda. Vi gör årligen ungefär 1500 taksaneringar för egnahemshus och vi har över 20 års erfarenhet inom branschen.

Varför lönar det sig att välja Kattokeskus?

  • Trovärdigt och inhemskt företag med erfarenhet
  • Snabba och professionella montörer
  • Konkurrenskraftigt fast pris
  • Inga underleverantörer
  • Vi förverkligar takprojektet från början till slut

Kattokeskus taksaneringar förverkligas på följande vis:

1. Planering

Våra takspecialister kartlägger tillsammans med dig takets kondition, saneringsbehov och vad som bör göras i samband med saneringen för att förverkliga projektet.

2. Offert

Vi erbjuder alltid våra arbeten till ett fast pris. Vi ser till att allt som kommit överens om antecknas så att det kan förverkligas felfritt. På det här sättet har du själv också lättare att hålla koll på budgeten och vara säker på att den håller.

3. Avtal

Då offerten är godkänd gör vi en skriftlig orderbekräftelse. Avtalet innehåller alla överenskommelser, material, arbete, tidsplan och pris.

4. Förverkligande

Våra yrkesskickliga och erfarna montörer utför saneringen enligt avtalet och varje delområde förverkligas med omsorg och noggrannhet.

5. Städning

Då installationen är klar städar vi såklart efter oss. Det är viktigt för oss att arbetsplatsen lämnas först då den är ordentligt städad. Vi ser alltså till att vi städar efter oss.

6. Garanti

Du kan sova tryggt, både före och efter saneringen. Installationen har nämligen fem års garanti och våra leverantörer ger 30-50 års garanti för taket, beroende på takmaterialet.

Search