Hyppää sisältöön

Tunnelma kattoon SIngaporessa 2023!

Keksi kannustushuuto Suomen naisten salibandymaajoukkueelle MM-kisoihin – voit päästä huutamaan sitä paikan päälle Singaporeeen!

Kilpailu on päättynyt

Pääpalkinnon voittaja on valittu ja tuotepalkinnon voittajat arvottu. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittokannustushuudon lähiaikoina sosiaalisen median kanavissamme. Kiitos kaikille osallistuneille!

Voita matka Singaporeen kannustamaan naisten salibandy-maajoukkuetta!

Kattokeskus ja F-liiga haluavat tarjota kuumimman kannustushuudon keksineelle salibandyfanille matkan Singaporessa joulukuussa 2023 pelattavaan naisten salibandyn MM-kisojen finaaliviikonloppuun.

A-lohkossa Suomen kanssa pelaavat Sveitsi, Latvia ja Norja.
Suomen turnaus alkaa la 2.12. ottelulla Latviaan vastaan. Loppuottelu pelataan su 10.12.

”Suoomi tekee kohta maaalin! Suoomi tekee…”

Keksi kannustushuuto, joka nostaa takuuvarmasti tunnelman kattoon ja siivittää Suomen naisten maajoukkueen MM-turnauksen voittoon. Parhaan kannustuksen keksinyt voittaa matkan Singaporeen naisten salibandyn MM-turnauksen finaaliviikonloppuun! Palkinto sisältää lennot, majoituksen ja pääsyliput finaaliviikonlopun la 9.12.–su 10.12.2023 otteluihin. Kilpailuun palkintomatkasta voivat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet. Palkinnon arvo on noin 1500 €.

Kilpailun ajankohta on 4.8.–10.9.2023.

Arvomme kampanjan aikana joka viikko kilpailuun osallistuneiden kesken myös yhden salibandymaila- ja Kattokeskus&F-liigan lippapipopaketin. Paketin arvo noin 100 €. Voit halutessasi tai ollessasi alle 18-vuotias osallistua ainoastaan maila- ja lippapipopaketin arvontaan.

Onnea kisaan!

Kilpailun säännöt

Keksi kannustushuuto naisten maajoukkueelle

  • Rekisteriseloste

Search