Hyppää sisältöön

Kattoremontin hinta ja rahoitus

Opas

Paljonko kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hintaan vaikuttavat muun muassa katon pinta-ala, käytettävä materiaali sekä katon erityispiirteet, vaikkapa mahdolliset kattoikkunat. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, kuinka laaja remontti on, ja mitä kaikkea se sisältää. Myös remontin ajankohdalla saattaa olla vaikutusta sen hintaan. Täsmällisen hinnan oman kattonne remonttiin saatte kutsumalla paikalle kattoasiantuntijan, joka tutkii katon.

Laske hinta-arvio kattoremontillesi kattolaskurimme avulla >>

Kattokeskuksen remonttitarjous ja -sopimus

Kattokeskuksen tekemän vesikattoremontin hinta sovitaan aina etukäteen. Remontin tilauksen yhteydessä tehdään kiinteä sopimus, johon kirjataan tarkasti remontissa käytettävät materiaalit, tehtävät työt, aikataulu ja hinta.
Kattokeskuksella remontin hinta sisältää aina materiaalit, työn osuuden, nostinten ym. välineiden käytön, työn jälkien siivouksen sekä vanhan katemateriaalin kierrätyksen.

Kattoremontin rahoitus

Kattoremontti on tärkeä, mutta myös melko suuri investointi. Tämän vuoksi me Kattokeskuksessa olemme neuvotelleet OP:n kanssa Sinulle joustavan ja turvallisen Kattorahoituksen valmiiksi.

OP:n tarjoama Kattorahoitus toimii kuten tavallinen lasku. Voit maksaa kattoremonttisi ensimmäisellä laskulla ilman ylimääräisiä kustannuksia, tai mikäli haluat, voit jakaa investointisi kustannukset pidemmälle ajalle. Tällöin pankki laskuttaa Sinua kerran kuukaudessa sopimuksen mukaisesti, kunnes rahoitus on maksettu loppuun. Voit siis joka kuukausi päättää, maksatko ainoastaan sovitun minimierän, vai jotain sen ja loppuvelan väliltä.

Kattorahoitus

  • Rahoitus 2 500 € – 50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Ei tarvetta vakuuksille eikä takaajille.
  • Kortiton rahoitustuote, ei uutta luottokorttia
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä.Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.
  • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Mikä on kotitalousvähennys ja mistä sitä voi saada?

Kotitalousvähennys on helpotusta veroihin. Voitte hakea verotuksessanne kotitalousvähennystä tavanomaisista kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä, kuten esimerkiksi kattoremontista. Kotitalousvähennystä voi saada tehdystä työn osuudesta. Laskustasi löydät erittelyn, jossa näkyvästä työn osuudesta voit hakea kotitalousvähennystä.

Kuinka paljon kotitalousvähennystä saa?

Kotitalousvähennys on 40 % tehdystä työn osuudesta, jos työn on tehnyt ennakonperintärekisteriin merkitty yritys. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuodessa on 2250 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Puolisoille vähennys myönnetään siten kuin he ovat sitä verotuksessa pyytäneet. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöä kohden.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä: www.vero.fi.

Search