Hyppää sisältöön

Rivitalon kattoremontti

Artikkeli
Tiilikaton asennus

Vesikatto on kiinteistön tärkein rakenne, sillä se suojaa kaikkea alempana olevaa. Jos vesikatto ei ole kunnossa, voi se pahimmassa tapauksessa aiheuttaa kiinteistölle ns. turhia remontteja, jotka vesikaton toimivuudella olisi voitu välttää.

Vesikattoremontti on yksi rivitaloissa ja muissa taloyhtiöissä väistämättä eteen tuleva perusparannus. Hyvin tehty kattoremontti säilyttää ja jopa nostaa asunto-osakkeiden arvoa.

Kattoremontin suunnittelu ja toteutus

Vaivattomimmin kattoremontin suunnittelun alkuun pääsette kutsumalla paikalle kattoasiantuntijamme. Kattoasiantuntija tarkastaa katon kunnon sekä tekee laskelmat uudesta vesikatosta. Kattokeskuksen missiona on tarjota asiakkaalle huolettomin kattoremontti. Teemme myös taloyhtiöiden kattoremontit “avaimet käteen” -periaatteella. Kannamme vastuun taloyhtiön kattoremontista alusta loppuun asti.

Työ alkaa työkohteeseen tutustumisella. Suunnittelemme kattoremontin aikataulun ja siitä tiedottamisen, sekä varmistamme informaation kulun koko kattoremontin ajaksi. Kattoremontin hinta määritellään tarkasti etukäteen. Hintaan vaikuttaa remontoitavan katon pinta-ala, käytettävä materiaali sekä katon erityisominaisuudet, esimerkiksi mahdolliset kattoikkunat.

Hoidamme kaiken vanhan katteen purkamisesta aina loppusiivoukseen ja vanhan materiaalin kierrätykseen asti. Meillä on vankka kokemus myös taloyhtiöiden kattoremonteista, sillä jo sadat taloyhtiöt, kunnat ja julkiset rakennuttajat ovat valinneet Kattokeskuksen kattoremonttiensa toteuttajaksi.

Kattoremontin aikana

Kattoremontin aikana asunnoissa voi asua normaalisti. Remontin teko ei juurikaan vaikuta asukkaiden elämään. Työskentelemme arkipäivisin, jolloin pihassa on isoja työkoneita ja tarvikkeita. Remontista saattaa aiheutua meluhaittaa, mutta sekin tapahtuu päiväsaikaan. Pihan kulkureitit rajataan lippusiimalla, jotta pihamaalla liikkuminen on turvallista.

Aluskatteen asennus

Kattoremontin jälkeen

Kun varsinainen remontti on tehty, kattoasiantuntijamme saapuu paikan päälle luovuttamaan katon. Yhdessä taloyhtiön edustajan kanssa tarkastetaan katto ja käydään läpi remontin kulku. Kattokeskus antaa asennustyölleen viiden vuoden takuun ja katemateriaalien valmistaja materiaalista riippuen 30-50 vuoden takuun. Seuraavien vuosikymmenien asuminen taloyhtiössä on katon osalta turvattu!

Search