Hyppää sisältöön

Kattoremontti Tuusula

Kattokeskus toteuttaa pientalojen ja taloyhtiöiden kattoremontteja alueella Tuusula. Toteutamme kattoremontit yli 200 ammattilaisen voimin. Teemme vuosittain noin 1500 pientalon kattourakkaa yli 25 vuoden kokemuksella.

Näin etenee Kattokeskuksen kattoremontti alueella Tuusula

 

  • Suunnittelu

Kattoasiantuntijamme suorittaa maksuttoman kuntokartoituksen ja kartoittaa kanssasi, mikä on kattoremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit, jotta kattoremontti on loppuun asti mietitty.

 

  • Kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut yksityiskohdat tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Tärkeintä on valita yksilöllisesti soveltuvimmat kattoratkaisut.

 

  • Ammattimainen toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet katot ja kattoremontit sopimuksen mukaisesti. Keskimäärin remontti vie viisi päivää. Kattoremontti kannattaa jättää ammattilaisten toteutettavaksi.

 

  • Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon. Kierrätämme jätteet asianmukaisella tavalla.

 

  • Takuu

Voit nukkua yösi rauhassa kattotöiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa katemateriaalille 30–50 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.

 

PYYDÄ TARJOUS KATTOREMONTISTA

 

Miksi kannattaa valita Kattokeskus kattoremontin toteuttajaksi?

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Meillä on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja huolloista.

Omat työntekijät

Käytämme vain omia vakituisessa työsuhteessa olevia asentajia sekä omaa asennuskalustoa. Tämä mahdollistaa sen, että pysymme aina sovitussa aikataulussa.

Yli 20 vuoden kokemus

Tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ovat suurin ylpeytemme. Pitkä kokemus kattoremonttien parissa on hionut prosessimme ainutlaatuisen varmaksi ja tehokkaaksi.

Kotimaisuus

Olemme suomalainen perheyritys. Suosimme kattoremonteissa kotimaisia materiaaleja, jotka on tehty kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Kilpailukykyinen ja kiinteä hinta

Toimiva katto suojelee taloa ja voi pienentää lämmityskustannuksia. Pitkässä juoksussa kattoremontti nostaa talosi arvoa.

Nopeus

Kattokeskuksella on nopeat ja ammattitaitoiset kattoasentajat.

Kattoremontit alueella Tuusula

Kattokeskus on toteuttanut useita kattoremontteja paikkakunnalla/alueella Tuusula. Hyvä paikallistuntemus, laadukas asennuskalusto ja remonttikohdetta lähellä olevat Kattokeskuksen kattoasentajat toteuttavat urakan laadukkaasti ja nopeasti.

Kuinka me toteutamme kattoremontin?

Kattokeskus on perheyritys, joka on toiminut alalla 
yli 20 vuoden ajan.

Search