Mökin kattoremontti

Uusi katto suojaa mökkiäsi vuosikymmeniä eteenpäin

Katto kuin katto tarvitsee ennen pitkää saneerausta.  Kattoremontin jättäminen Kattokeskuksen ammattilaisille on huoleton vaihtoehto. Toteutamme kesämökin kattoremontin Avaimet käteen -periaatteella. Kun teemme urakan, sen jälkeen kaikki kattoon liittyvät murheet kuuluvat meille, eivätkä asiakkaalle. Urakka tehdään luotettavasti, laadukkaasti ja sovitun aikataulun mukaisesti takuutyönä yli 20 vuoden kokemuksella. 

Mökillä monet remontit tehdään edelleen pääosin itse, mutta varsinkin kattoremontti kannattaa tilata ammattilaisilta, koska mökin kattoremontista voit saada kotitalousvähennystä ja lisäksi saat remontille kattavan takuun.

Lue vaihe vaiheelta, kuinka elämäsi helpoin kattoremontti etenee

Kattoasiantuntijamme käy mökillä paikan päällä kartoittamassa kattoremontin toteutustavan ja tekee alustavat suunnitelmat. Kattoremontti tarjouksen sisällön käymme yhdessä läpi, joko kasvotusten tai puhelinneuvottelussa. Määrittelemme yhdessä kestävät ja mökkisi katolle soveltuvat katemateriaalit.

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat kattourakasta. Kattoremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat kattoratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät mökille kattoremontin sopimuksen mukaisesti.

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

Voit nukkua yösi rauhassa kattotöiden jälkeenkin, sillä annamme asennukselle 5 vuoden takuun. Valmistaja myöntää katemateriaalille 30 – 50 vuoden takuun valitusta katemateriaalista riippuen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää kattoremontista

Toteuttamiamme mökkien kattoremontteja

Suurenna kuva klikkaamalla

Kattoremontilla tuulettuva katto mökille

Käyttämämme tuplapystyrakenteen ansiosta tuuletus tapahtuu siten, että ilma tulee räystäiltä sisään, kulkee aluskatteen kummaltakin puolen ja poistuu harjalta tuulettuvan harjan kautta. Tuulisella ilmalla ilma kulkee myös tuulenpuoleisesta räystäältä sisään ja suojanpuoleisesta räystäältä ulos.

Tuulettuva kattorakenne on välttämätön katon toimivuuden kannalta.

"Todella ahkeria suomalaisia miehiä ja roskaakaan ei jäänyt mihinkään”

5/5

– Kalervo Kummola

Lue koko asiakastarina >

Toiminta-alueemme​

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet katot ja vesikattoremontit mökeille Pirkanmaalla, Uudellamaalla, Savossa, Varsinais- ja Keski-Suomessa sopimuksen mukaisesti.

Kattoremontti kannattaa antaa ainoastaan luotettavan ammattilaisen tehtäväksi. Kattokeskuksella perustamme työntekomme ahkeruuteen ja luotettavuuteen. 

Kattokeskus-kartta

Kattokeskus

Olemme aidosti suomalainen perheyritys. Kattokeskuksen juuret ovat perinteisissä suomalaisissa timpurin ja peltisepän taidoissa, jotka ovat yli 20 vuoden aikana jalostuneet 170 henkeä työllistäväksi alan parhaimmaksi joukkueeksi.

Tänään Kattokeskuksen perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin työskentelytapoihin, korkean laadun vaalimiseen sekä alan uusien innovaatioiden hyödyntämiseen asiakkaiden parhaaksi. Teemme sukupolvelta toiselle kestäviä kattoja ympäristöä kunnioittaen. Kierrätämme kaikki remontista tulleet jätteet asianmukaisella tavalla.

Tilaajavastuu ja AAA luottoluokitus